Ons kantoor - Huysvisie Makelaars

Huysvisie Makelaars heeft alle vakkennis in huis

Huysvisie is in 2019 ontstaan uit een fusie tussen Van den Berg & Opschoor Makelaardij en ’t Goeie Huys Voorne-Putten en de Hoeksche Waard. Opdrachtgevers typeren ons als klantvriendelijk en pro-actief en onze makelaars hebben alle vakkennis in huis die nodig is. Wij zijn herkenbaar aan onze correcte manier van omgaan met mensen, hebben oog en oor voor koper en verkoper en houden van korte lijnen en open communicatie. Resultaatgericht! Of je nu particulier, belegger, investeerder of woningcorporatie bent, wij doen ons uiterste best voor je. Geen woorden maar daden!

Deskundige makelaars die hun beloften waarmaken

Huysvisie is een deskundig, verfrissend makelaarskantoor met enthousiaste en betrouwbare medewerkers. En daar zijn we trots op! Dat is onze mentaliteit; aanpakken, de handen uit de mouwen en doen wat we beloven! Dat doen we ook voor jou!

about
Huis verkopen 2

Een stukje geschiedenis

Laurens van den Berg is in 2002 in Capelle a/d IJssel gestart met een kleinschalig makelaarskantoor aan de Reidans. Dat het al snel een succesvolle onderneming zou worden kon hij toen nog niet voorzien. Het woningbestand groeide en al snel werd de locatie te klein. In 2005 werd daarom een ruimer pand betrokken aan de Kanaalweg 3 in Capelle a/d IJssel. Daar is met veel plezier en vooruitstrevend vakmanschap een paar jaar hard gewerkt. Maar toen hem in 2011 ter ore kwam dat er een leuk kantoorpand op een prima locatie in Rotterdam beschikbaar kwam heeft hij geen moment getwijfeld en verhuisde het complete kantoor -in januari 2012- naar de Oostmaaslaan 237 in Rotterdam.

Christiaan van Herk heeft in 2015 het kantoor ’t Goeie Huys in Brielle overgenomen en heeft een explosieve groei doormaakt. Het kantoor werd al snel uitgebreid met nog twee vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland.

Neem contact op