Huis verkopen? Huysvisie Makelaars - Huysvisie Makelaars

Verkoop op deskundige wijze

Je huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Daar komt een stukje nuchterheid maar ook nostalgie bij kijken. Je herinneringen kunnen het je moeilijk maken om nuchter naar je “koopwaar” te kijken. Daarom is het verstandig je op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan. Onze expertise op de woningmarkt is gebaseerd op jarenlang succes. Wij zijn bekend met de huidige woningmarkt en je kunt daardoor steunen op een lokale en gecertificeerde makelaar met verstand van zaken.

Foto
Foto

Heldere aanpak bij Huysvisie

We starten met een gesprek bij jou thuis om samen kennis te maken. Per slot van rekening is een “klik” met de makelaar van essentieel belang en wij kunnen jouw huis zo het beste op waarde schatten. We willen weten wat jij belangrijk vindt bij de verkoop en vertellen je het één en ander over onze aanpak. Hoe de verkoop in zijn werk gaat en wat de marktomstandigheden zijn zodat je weet wat je kunt verwachten.

Daarom kies je Huysvisie

Meest actieve makelaar in de regio

Persoonlijke begeleiding van onze deskundige makelaars

Hoge klanttevredenheid, beste verkoopresultaten

Groot social media netwerk

DIT ZIJN DE 3 PEILERS VAN HUYSVISIE, DAAR KUNT U ONS AAN HOUDEN.

1.

EEN VERRASSENDE WONINGPRESENTATIE

Bij de verkoop van woningen draait het om de presentatie. Wij besteden hier buitengewoon veel aandacht aan. Allereerst wordt nagedacht over de mogelijke doelgroep en adviseert de makelaar je hoe jouw woning het allerbest gepresenteerd kan worden. Een professionele fotograaf komt langs voor de foto’s en plattegronden en indien gewenst een video. Om de presentatie fraai af te ronden schrijft een ervaren medewerker de aanbiedingstekst.

Huis verkopen
Huis verkopen 2
2.

ENTHOUSIASME EN DESKUNDIGHEID

Laurens van den Berg en Christiaan van Herk (RT/RMT) hebben al tientallen jaren ervaring in Rotterdam e.o., Voorne-Putten en de Hoeksche Waard. In de afgelopen jaren hebben zij duizenden woningen verkocht, aangekocht en getaxeerd. Laurens en Christiaan zijn ervaren en vakbekwaam, open minded, enthousiast, sociaal en betrouwbaar. Die ervaring zal jij ook opdoen bij het kennismaken.

3.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. De makelaars van Huysvisie evalueren regelmatig het verkoopproces en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Uiteraard gebeurt alles in overleg met jou! Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot bij de eindinspectie en de overdracht van de woning. Ook na de overdracht houden we graag contact met je voor allerlei advies. Wij zien je graag als ambassadeur van ons kantoor.

Huis verkopen 3

Neem contact op