Huis kopen?- Huysvisie Makelaars - Huysvisie Makelaars

Woning aankopen met Huysvisie

Wegwijs met de aankoopmakelaar

Het kopen van een huis brengt gezonde spanning met zich mee. Het is leuk! Op de Ipad of de laptop eindeloos huizen kijken op Funda.nl. In gedachten heb je jouw droomhuis al gevonden - smaakvol opgeknapt en ingericht - en zitten je vrienden / familie aan een wijntje tijdens de housewarmingparty, terwijl de oven de heerlijke geur van warme hapjes verspreidt… Maar zo ver is het nog niet! Het aanbod op de huizenmarkt is groot, de mogelijkheden eindeloos en je wilt dat zoveel mogelijk - zo niet alle - wensen samenkomen in dat ene huis. Jouw huis!

Foto
Foto

Huysvisie denkt mee

Tijdens de zoektocht, die de nodige consequenties met zich meebrengt, is het uitermate prettig om iemand te hebben die je wegwijs maakt: de aankoopmakelaar. Meedenken, meezoeken, onderzoeken en onderhandelen. Waarom zou je de moeilijke dingen niet uit handen geven? Zo kun je zelf optimaal genieten van een leuke tijd die resulteert in een eigen woning, geheel naar jouw zin. En onze aankoopmakelaar verdient zichzelf gegarandeerd terug!

De 3 voordelen:

1.

Waarde vaststellen:

Met onze lokale kennis en onze systemen kunnen wij de waarde van de woning vaststellen om te adviseren wat de woning waard is. Zo hoef jij je niet op de vraagprijs te baseren maar heb je rugdekking welk bod reëel is.

Huis kopen
Huis kopen 2
2.

Ontzorging

Gedurende het gehele aankoopproces zullen we je ontzorgen. We nemen de communicatie uit handen, controleren alle documenten zoals bijvoorbeeld de Koopovereenkomst, V.v.E.-stukken en Akte van Levering en gaan uiteraard mee naar de eindinspectie.

3.

No Cure No Pay

Onze aankoopbegeleiding betaal je pas bij een succesvolle aankoop. Gaan we voor je onderhandelen maar komen we er niet uit? Dan betaal je ons niets en zijn we je graag bij een volgende woning weer graag van dienst.

Huis kopen 3

Neem contact op