Medewerkers - Huysvisie Makelaars

Maak kennis met het team van Huysvisie

Waar je stuk voor stuk op kunt bouwen.

Laurens van den Berg

Laurens van den Berg

Register Makelaar / Taxateur

Laurens van den Berg is de mede-eigenaar/directeur van onze makelaardij. In 1998 gestart als makelaar waarbij hij in 2002 zijn eerste makelaarskantoor opende. Zoals al eerder genoemd: gecertificeerd makelaar en taxateur. Vanaf het begin is dit kantoor zijn levenswerk en passie geweest. Hij is degene met wie je als koper of verkoper het eerste kennismaakt. Daarbij zullen zijn sterke punten als vakbekwaamheid, enthousiasme, eerlijkheid en open persoonlijkheid direct opvallen.

Christiaan van Herk

Christiaan van Herk

Register Makelaar / Taxateur

Christiaan is sinds 2004 werkzaam in de makelaardij en heeft in 2015 't GoeieHuys Makelaardij in Brielle overgenomen. Sindsdien heeft hij zich ingespannen om een onderscheidende makelaar te zijn waarbij niet het pand maar u als klant centraal staat. Ontzorgen zit hem in het bloed en steeds meer opdrachtgevers weten hem te vinden. Samen met Laurens is hij ook de initiatiefnemer en oprichter van Huysvisie. Een mooie stap in zijn carriëre om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Pieter Meijer

Pieter Meijer

Register Makelaar / Taxateur

In 2020 is Pieter, op 23 jarige leeftijd, als jongste Makelaar-Taxateur van Nederland ingeschreven in de registers van VastgoedCert en het NRVT. Hij houdt zich binnen ons kantoor bezig met het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers bij de verkoop of aankoop van hun woning. Dit doet hij met een heldere, eerlijke kijk op de zaken en een duidelijke communicatie. Daarnaast houdt Pieter zich ook bezig met taxeren voor erkende hypotheekverstrekkers.

Nina Bloks

Nina Bloks

Vastgoedadviseur / ARMT

Nina Bloks is sinds 2019 bij ons kantoor gestart. Vanuit de sales had zij al enige commerciële ervaring opgedaan die ze direct kon toepassen in de makelaardij. Ze is betrokken, enthousiast en helpt onze klanten dan ook met veel plezier. Na het behalen van haar ARMT diploma is zij aan de slag gegaan als aan- en verkoop makelaar. Je zal haar regelmatig in de buitendienst tegenkomen of aan de telefoon te spreken krijgen.

Laurian van den Berg

Laurian van den Berg

Assistent Makelaar / Online marketeer

Sinds 2020 is Laurian van start gegaan als assistent Makelaar bij Huysvisie Rotterdam. Met zijn frisse blik en positieve instelling is hij, als jongste medewerker, een aanwinst binnen de makelaardij. Recent is hij begonnen met zijn opleiding tot makelaar. Zijn passie is het breed verzorgen van alle sociale media kanalen binnen het bedrijf. Als hij de bezichtigingen van jouw woning verzorgd levert dit gegarandeerd tevreden kijkers op.

Maurice van der Linden

Maurice van der Linden

Commercieel medewerker

Werken binnen dit dynamische kantoor zorgt ervoor dat Maurice zijn werk als binnendienst medewerker met veel plezier doet. Er is geen klant, verkoop of aankoop hetzelfde en dat maakt het werk zeer afwisselend en uitdagend. Graag beantwoordt hij zowel aan de telefoon als per email uw vragen. In alle facetten die binnen gedaan worden probeert hij u te helpen om ervoor te zorgen dat uw proces zorgeloos verloopt.

Katja van den Berg

Katja van den Berg

Secretaresse

Katja is medewerker van het eerste uur. Met veel plezier werkt zij 2 dagen als binnendienst medewerker op ons kantoor in Brielle. Het leukste aan haar baan vindt zij het klantcontact en de diversiteit aan werkzaamheden. Van het plannen van afspraken, voorbereiden van de presentatie van woningen tot het maken van de koopakte. Zeker in deze dynamische markt is elke dag anders!

Jacquelien van Herk

Jacquelien van Herk

Secretaresse

Jacquelien springt bij wanneer het nodig is. Ook haar kracht ligt bij het te woord staan van onze klanten, waarbij ze de vragen graag beantwoord of zaken uitzoekt. Een tevreden klant staat bij haar op nummer één!

Lieke van Herk

Lieke van Herk

Financieel medewerker

Lieke is actief in de binnendienst en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Dit doet zij sinds 2021 en deze functie sluit perfect aan bij haar financiële achtergrond. Zo houdt zij zich onder andere bezig met het opstellen van de facturen en helpt de overige binnendienst collega's waar nodig.