Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

Huysvisie Makelaars heeft alle vakkennis in huis

Huysvisie is in 2019 ontstaan uit een fusie tussen Van den Berg & Opschoor Makelaardij en ’t Goeie Huys Voorne-Putten en de Hoeksche Waard. Opdrachtgevers typeren ons als klantvriendelijk en pro-actief en onze makelaars hebben alle vakkennis in huis die nodig is. Wij zijn herkenbaar aan onze correcte manier van omgaan met mensen, hebben oog en oor voor koper en verkoper en houden van korte lijnen en open communicatie. Resultaatgericht! Of je nu particulier, belegger, investeerder of woningcorporatie bent, wij doen ons uiterste best voor je. Geen woorden maar daden!

Deskundige makelaars die hun beloften waarmaken

Huysvisie is een deskundig, verfrissend makelaarskantoor met enthousiaste en betrouwbare medewerkers. En daar zijn we trots op! Dat is onze mentaliteit; aanpakken, de handen uit de mouwen en doen wat we beloven! Dat doen we ook voor jou!

Een stukje geschiedenis

Laurens van den Berg is in 2002 in Capelle a/d IJssel gestart met een kleinschalig makelaarskantoor aan de Reidans. Dat het al snel een succesvolle onderneming zou worden kon hij toen nog niet voorzien. Het woningbestand groeide en al snel werd de locatie te klein. In 2005 werd daarom een ruimer pand betrokken aan de Kanaalweg 3 in Capelle a/d IJssel. Daar is met veel plezier en vooruitstrevend vakmanschap een paar jaar hard gewerkt. Maar toen hem in 2011 ter ore kwam dat er een leuk kantoorpand op een prima locatie in Rotterdam beschikbaar kwam heeft hij geen moment getwijfeld en verhuisde het complete kantoor -in januari 2012- naar de Oostmaaslaan 237 in Rotterdam.


Christiaan van Herk heeft in 2015 het kantoor ’t Goeie Huys in Brielle overgenomen en heeft een explosieve groei doormaakt. Het kantoor werd al snel uitgebreid met nog twee vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland.

Maak kennis met het team van Huysvisie

Waar je stuk voor stuk op kunt bouwen.

Laurens van den Berg

Register Makelaar / Taxateur

Laurens van den Berg is de mede-eigenaar/directeur van onze makelaardij. In 1998 gestart als makelaar waarbij hij in 2002 zijn eerste makelaarskantoor opende. Zoals al eerder genoemd: gecertificeerd makelaar en taxateur. Vanaf het begin is dit kantoor zijn levenswerk en passie geweest. Hij is degene met wie je als koper of verkoper het eerste kennismaakt. Daarbij zullen zijn sterke punten als vakbekwaamheid, enthousiasme, eerlijkheid en open persoonlijkheid direct opvallen.

Christiaan van Herk

Register Makelaar / Taxateur

Christiaan heeft in 2015 't GoeieHuys Makelaardij in Brielle overgenomen en heeft zich sindsdien ingespannen om een onderscheidende makelaar te zijn waarbij niet het pand maar u als klant centraal staat. Ontzorgen zit hem in het bloed en steeds meer opdrachtgevers weten hem te vinden. Samen met Laurens is hij ook de initiatiefnemer en oprichter van Huysvisie. Een mooie stap in zijn carriëre om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nina Bloks

Vastgoedadviseur / ARMT

Nina Bloks is sinds 2019 bij ons kantoor gestart. Vanuit de sales had zij al enige commerciële ervaring opgedaan die ze direct kon toepassen in de makelaardij. Ze is betrokken, enthousiast en helpt onze klanten dan ook met veel plezier. Na het behalen van haar ARMT diploma is zij aan de slag gegaan als aan- en verkoop makelaar. Je zal haar regelmatig in de buitendienst tegenkomen of aan de telefoon te spreken krijgen.

Maurice van der Linden

Commercieel medewerker

Werken binnen dit dynamische kantoor zorgt ervoor dat Maurice zijn werk als binnendienst medewerker met veel plezier doet. Er is geen klant, verkoop of aankoop hetzelfde en dat maakt het werk zeer afwisselend en uitdagend. Graag beantwoordt hij zowel aan de telefoon als per email uw vragen. In alle facetten die binnen gedaan worden probeert hij u te helpen om ervoor te zorgen dat uw proces zorgeloos verloopt.Mogen wij je helpen bij de aan- of verkoop van je woning?

Maak een afspraak voor een eerste kennismaking, we staan voor je klaar!

​​​​​​​


Géja de Kat-Kalisvaart

Secretaresse

Géja de Kat-Kalisvaart is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. In 2013 is ze bij ons begonnen en haar secretariële functie vervult ze dagelijks met veel plezier. Van het maken van je eerste afspraak met een van de makelaars tot het aanmelden van je woning op de website, het schrijven van teksten en doorgeven van bezichtigingen, alles wordt met enthousiasme en kennis van zaken behandeld. Klantvriendelijkheid staat bij haar hoog in het vaandel. Persoonlijk contact is een pré, maar om je tijdens je werkzaamheden overdag niet al te veel te storen wordt er ook veel via de mail gecommuniceerd. Kom gewoon eens kennis maken!

Laurian van den Berg

Assistent makelaar / Online marketeer

Sinds 2020 is Laurian van start gegaan als assistent makelaar bij Huysvisie Rotterdam. Met zijn frisse blik en positieve instelling is hij, als jongste medewerker, een aanwinst binnen de makelaardij. Recent is hij begonnen met zijn opleiding tot makelaar. Zijn passie is het breed verzorgen van alle sociale media kanalen binnen het bedrijf. Als hij de bezichtigingen van jouw woning verzorgd levert dit gegarandeerd tevreden kijkers op.

Katja van den Berg

Secretaresse

Katja is medewerker van het eerste uur. Met veel plezier werkt zij 2 dagen als binnendienst medewerker op ons kantoor in Brielle. Het leukste aan haar baan vindt zij het klantcontact en de diversiteit aan werkzaamheden. Van het plannen van afspraken, voorbereiden van de presentatie van woningen tot het maken van de koopakte. Zeker in deze dynamische markt is elke dag anders!

Jacquelien van Herk

Secretaresse

Jacquelien werkt op de vrijdagen en springt bij wanneer het nodig is. Ook haar kracht ligt bij het te woord staan van onze klanten, waarbij ze de vragen graag beantwoordt of zaken uitzoekt. Een tevreden klant staat bij haar op nummer één!

Pieter Meijer

Register Makelaar / Taxateur

In 2020 is Pieter, op 23 jarige leeftijd, als jongste Makelaar-Taxateur van Nederland ingeschreven in de registers van VastgoedCert en het NRVT. Hij houdt zich binnen ons kantoor bezig met het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers bij de verkoop of aankoop van hun woning. Dit doet hij met een heldere, eerlijke kijk op de zaken en een duidelijke communicatie. Daarnaast houdt Pieter zich ook bezig met taxeren voor externe hypotheekverstrekkers.


Wil je ons in het echt ontmoeten? Vinden we leuk!