Verkocht
Zwaluwstraat 17
in Bleskensgraaf ca

In een gezellige, kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Bleskensgraaf is deze tussenwoning gelegen. De woning ligt op een perceel eigen grond van 127 m² en beschikt over een heerlijke tuin op het zuidwesten. De woning is voorzien van twee dakkapellen waardoor er momenteel maar liefst 6 slaapkamers zijn. Tevens is er een garage aanwezig, welke separaat wordt aangeboden.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de keuken en woonkamer.
De doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan zowel voor- als achterzijde. In het midden is de moederhaard geplaatst en aan de achterzijde beschikt de woonkamer over een rolluik. De woonkamer heeft een oppervlakte van 26m2.
De keuken is aan de achterzijde van woning gelegen en beschikt over een geiser voor het warme water. Tevens is er een aansluiting voor het witgoed in de keuken aanwezig en vindt u hier de achterdeur die toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.71m x 3.63m en beschikt over een vaste kastenwand. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.41m x 3.63m. Deze slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en vanaf hier heeft u een fraai uitzicht over de polder. De 3e slaapkamer heeft een grootte van ca. 2.70m x 2.24m en beschikt eveneens over een inbouwkast.
De badkamer heeft een afmeting van ca. 1.59m x 2.24m en is voorzien van een douche en een wastafel.

2e verdieping: De overloop met bergruimte en de aansluiting voor de wasdroger, geeft toegang tot 3 slaapkamers. Door de dakkapellen voor- en achter hebben de kamers voldoende lichtinval en is veel opbergruimte achter de knieschotten te vinden.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd en beschikt over sierbestrating en een groene border. De achtertuin is ook voorzien van sierbestrating, een groene border en het gazon. De tuin heeft een optimale zon-ligging doordat deze is gelegen op het zuidwesten. De stenen berging is aan het huis gebouwd en voorzien van elektra. Aansluitend is er een houten berging, die momenteel gebruikt wordt om de fietsen te stallen. De tuin is bereikbaar middels een achterom en via het achterpad kom je uit bij de garage.

De garage wordt momenteel optioneel aangeboden bij de woning tegen een meerprijs van € 25.000,-

Algemeen
Bouwjaar 1969
Inhoud 373m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een moederhaard (woonkamer) en een gaskachel (keuken). De geiser levert het warme water in de woning.
Oplevering: eind oktober 2023

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 145 m2
Inhoud: 373 m3
Woonoppervlakte: 112 m2
Bouwjaar: 1969
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 50 Foto's
Plattegrond