Verkocht
Zernikeplaats 316
in Rotterdam

Prachtig uitzicht vanaf de achtste verdieping! Ruim bemeten 4-kamerappartement van 87m2 met ruim balkon op het westen en een berging op de begane grond, gelegen in de groene wijk Ommoord.

- dichtbij winkels en OV
- waanzinnig uitzicht
- nette en eenvoudige afwerking
- 3 slaapkamers

Intern is dit appartement voorzien van een nette afwerking met eenvoudige keuken en dito badkamer/toilet. Het riante woningbrede balkon biedt een geweldig uitzicht richting de stad. Dit ruime appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van alle voorzieningen. Het complex ligt op loopafstand van winkelcentrum de Binnenhof, maar ook de uitvalswegen zijn in de directe nabijheid. Daarnaast niet te vergeten natuurlijk de groene woonomgeving nabij de Rotte en Zevenhuizerplas.

Begane grond: afgesloten portiek met een keurige ontvangsthal voorzien van de brievenbussen, videofoon, de 2 liften, het trappenhuis naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen op de begane grond.

Het appartement ligt op de 8e etage.

De indeling is als volgt:
- entree/hal, meterkast
- riante living met deur naar het woningbrede balkon
- eenvoudige keuken aan de galerijzijde, voorzien van een rechte blokopstelling. Als inbouwapparatuur vind je hier een oven, gaskookplaat en een afzuigkap
- gang met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan er 1 aan de galerijzijde en 2 aan de balkonzijde, toilet met fontein en badkamer met een douche en wastafel, tevens toegang tot een ruime inloopkast
- balkon met een waanzinnig uitzicht richting de stad en een ligging op het westen

De woning is geheel voorzien van een laminaatvloer. De woning heeft houten kozijnen met overwegend dubbele beglazing. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van ca. € 165,- excl. ca. € 65,- stookkosten. Parkeren is gratis, direct bij het complex. De woning wordt verwarmd middels blokverwarming en de eigen berging is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1974
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 87m2
- Inhoud: ca. 275m3
- Berging in de onderbouw: ca. 7m2
- Balkon: ca. 13m2
- Erfpachtgrond, looptijd t/m 31-12-2101, afgekocht voor de gehele looptijd
- Verwarming: blokverwarming
- EPA-label: volgt nog
- Actieve VvE met een bijdrage van ca. €165,- per maand + ca.€ 65,- stookkosten
- Oplevering: zo snel mogelijk

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 8
Inhoud: 275 m3
Woonoppervlakte: 87 m2
Bouwjaar: 1974
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 33 Foto's