Beschikbaar
Wolphaertsbocht 371A1
in Rotterdam

Starters opgelet! Hip appartement te koop op een centrale locatie in Rotterdam Zuid!
- Geschikt voor de starter
- Praktische locatie
- Prima afwerking en een energielabel A

Dit keurige appartement is gelegen in de Tarwewijk. Een goede locatie met alle stadsgemakken binnen handbereik. Plekken zoals Katendrecht, de Kop van Zuid en het centrum van Rotterdam zijn op loop/fietsafstand. Winkels, supermarkten en scholen; alles is op korte afstand te vinden. Ook is er een praktische verbinding met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen op Zuid!

De indeling is als volgt:
Via het gesloten portiek is de entree in de hal. De hal is voorzien van de doorgang naar de vertrekken. Aan de voorzijde is de lichte en grote woonkamer. Een fijne en royale ruimte om te leven en te eten. De badkamer is in het midden gelegen, deze is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met spiegel, radiator, mechanische ventilatie en een toilet. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft de doorgang naar het fijne balkon op het zonnige zuidoosten. Ook is dit balkon via de keuken te bereiken. De kamer is ook erg licht door de openslaande deuren en de grote raampartijen. De keuken is aan de rechterzijde, deze is voorzien van een rechte opstelling met bovenkastjes, een spoelbak en de CV-opstelling (Intergas 2019). Verder vind je in de keuken een losstaand fornuis voorzien van de gaskookplaat en een oven. Verder zijn op de hal de wasmachineaansluiting en de meterkast met bergruimte aanwezig. De woning is prima onderhouden en heeft een moderne afwerking.

In de wijk is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Rondom is de woning voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1929
- Gebruiksoppervlakte wonen: 47m2
- Balkon: 3m2
- Inhoud: 152m3
- Erfpacht: looptijd t/m 31-12-2093 en afgekocht t/m 31-12-2044
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Intergas, 2019
- VvE bijdrage: € 75,- per maand
- Energielabel: A
- Oplevering: niet eerder mogelijk dan 31-12-2023

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
200.000 k.k.
Woonlaag: 1
Inhoud: 152 m3
Woonoppervlakte: 47 m2
Bouwjaar: 1929
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 23 Foto's
Plattegrond