Verkocht
Wilgenplaslaan 350
in Rotterdam

In de hippe wijk Hillegersberg-Schiebroek is dit nette appartement gelegen in het complex ‘De Hildegaerde’. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig met een ruim balkon op het oosten.
- Hippe en gewilde locatie
- Veel mogelijkheden in de omgeving om te ontspannen
- 2 ruime slaapkamers met beide veel lichtinval

Dit leuke appartement is gelegen op een gewilde locatie net buiten het drukke centrum van Rotterdam. Alle nodige dagelijkse voorzieningen zoals scholen, supermarkten en winkels bij de Peppelweg, Teldersweg en de Kleiweg, zijn op kortgelegen afstand. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig zoals het zwembad de Wilgenring. Met lekker weer kun je goed terecht op de Bergse Plassen welke op loopafstand van de woning gelegen zijn. Ook is er een goede connectie met de binnenstad van Rotterdam door de vele OV verbindingen zoals Randstadrail E, welke via 2 haltes bij Rotterdam Centraal Station is. Zelfs het Centraal station van Den Haag is met het OV binnen 26 minuten te bereiken. Uitvalswegen zoals de A20, A13 en A4 zijn eenvoudig en snel aan te rijden waardoor er dus ook weer een goede connectie ontstaat met de buitengebieden en grote steden. Kortom, een leuke woning geschikt voor ieder geschikt op een praktische locatie!

De indeling is als volgt:
Via de gesloten entree met lift is er toegang naar het appartement. De binnenkomst is in de hal. De hal geeft directe doorgang naar de keuken en woonkamer. Via de woonkamer is doorgang naar de gang in het midden van de woning. Deze gang is voorzien van de doorgang naar alle vertrekken en de toiletruimte. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval. Ook zijn er vaste kasten aanwezig in de woonkamer welke voor veel opbergruimte zorgen. De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een rechte wandopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen, vaatwasmachine en een koel/-vriescombinatie. Aan de linkerzijde van de gang tref je eerst slaapkamer 1, aan de voorzijde gelegen en geeft ook de doorgang naar de badkamer. De slaapkamer kenmerkt zich ook weer door het vele licht. De badkamer is voorzien van de wasmachine en een wasdroger (ter overname), een wastafel met wastafelmeubel en een douchecabine. Separaat vind je de toiletruimte, voorzien van een wandcloset en een wastafel. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een aantal vaste kasten en veel lichtinval door de grote raampartijen en het balkon. Het balkon is op het Oosten gelegen en geeft dus iedere morgen de heerlijke ochtendzon. De berging bevindt zich onderin het complex.

Rondom de woning is het vrij parkeren voor bewoners en bezoekers, ook zijn hiervoor voldoende parkeermogelijkheden. Verder is de woning voorzien van kunststof en houten kozijnen met daarin dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1966
- Gebruiksoppervlakte wonen: 74m2
- Inhoud: 240m3
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: Blokverwarming, elektrische boiler huur 80 L (2008, Inventum)
- VvE bijdrage: €266,00 per maand (inclusief €56,- voor het voorschot stookkosten)
- EPA-label: E
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 240 m3
Woonoppervlakte: 74 m2
Bouwjaar: 1966
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / Foto