Verkocht
Wilgenhoek 112
in Capelle-aan-den-Ijssel

Ruim vierkamer appartement in complex Wel Tevreden in de groene wijk Schenkel in Capelle aan den IJssel. Het appartement ligt op de 3e etage en heeft ruime en lichte vertrekken.
- gelegen in het groen aan een grote waterpartij
- rustige, kindvriendelijke omgeving
- complex met lift

De woning is aan de rand van Capelle aan den IJssel op een gunstige locatie gelegen en bevindt zich op korte afstand van alle dagelijkse gemakken zoals winkels, scholen, medische voorzieningen en toeritten naar uitvalswegen. Maar ook sportverenigingen, de Capelse golfclub, het Schollebos, speeltuinen en een kinderboerderij zijn in deze omgeving terug te vinden. Openbaar vervoer zorgt voor een snelle verbinding naar Rotterdam centrum en overige bestemmingen. Het complex biedt een ruime keuze aan parkeergelegenheid voor de deur en is aan twee zijden omringt door groen en water. Het is heerlijk ontspannen wonen aan de Wilgenhoek.

Op de begane grond van het complex ligt de gesloten entree met de intercom, een bellentableau en de postbussen. In de hal vind je een lift en de trapopgang naar de verdiepingen. Verder is er toegang tot de containerruimte en de bergingen.

Op de 3e verdieping geeft de galerij toegang tot de voordeur. De indeling is verder als volgt:
- Hal met de meterkast en een open doorloop naar de gang.
- Keuken aan de achterzijde met een rechte wandopstelling voorzien van een fornuis met een keramische kookplaat, een oven en een afzuigkap. Je vind nog een ruime provisiekast in de hoek. De provisiekast is voorzien van elektra, aansluiting voor de wasmachine en droger en de opstelling van de boiler.
- Toiletruimte met een staand toilet en een fonteintje.
- De badkamer heeft een inloopdouche met een schuifwand, een vaste wastafel met spiegel en planchet, een kolomkast en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- Aan het einde van de gang is er toegang tot twee slaapkamers. Eén is gelegen aan de voorzijde en één aan de galerijzijde. Beide slaapkamers beschikken over twee vaste kasten.
- De woonkamer is voorzien van een vaste kast en heeft een toog naar de eetkamer. Beide ruimtes hebben grote raampartijen waardoor veel daglicht de woning binnen komt. Vanuit de eetkamer geeft een deur toegang tot het balkon.
- Het balkon is gelegen op het zuidwesten waar je van de vroege middag tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

De woning heeft grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing en is voorzien van een nette laminaatvloer. Aan de galerijzijde zijn nog houten kozijnen aanwezig met enkele beglazing. Rondom het complex is het parkeren gratis en de VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 126,59. In de onderbouw is nog een ruime, eigen berging aanwezig. Voor een eventuele verkoop binnen twee jaar door de nieuwe eigenaar is toestemming nodig van Havensteder. Deze termijn vervalt na 27-12-2024.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1971
- Gebruiksoppervlakte wonen: 89m2
- Inhoud: 275 m3
- Volledig eigendom
- Balkon: 4m2
- Berging: 5m2
- Verwarming/warm water: blokverwarming en een boiler (Daalderop, 80L)
- VvE bijdrage: € 126,59 per maand
- Voorschot stookkosten: € 100,18 per maand
- EPA-label: F
- Extra artikelen in de koopakte: verplichting aanvragen toestemming Havensteder bij verkoop binnen twee jaar, asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3
Inhoud: 275 m3
Woonoppervlakte: 89 m2
Bouwjaar: 1971
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 25 Foto's
Plattegrond