Verkocht
Wijnbrugstraat 63
in Rotterdam

In het maritiem district van Rotterdam ligt de “Waterstadtoren”, één van de markantste gebouwen in de stad, op steenworp afstand van alle centrumvoorzieningen. Hier verkopen wij een leuke 2-kamer starterswoning verdeeld over twee verdiepingen.
- werelds wonen
- maisonnette
- complex met lift
- nabij alle voorzieningen

De woning heeft een levendige ligging in de Stadsdriehoek, op het historische Wijnhaveneiland, midden in het centrum. De Markthal, de Koopgoot en andere hippe winkelstraten, zoals de Coolsingel en de Witte de Withstraat, de Meent en de Pannekoekstraat met gezellige shopjes, cafés en restaurants vind je op loopafstand. Maar ook de centrale bibliotheek, sportfaciliteiten, supermarkten, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en openbaar vervoer zoals bus, metro, tram en NS-station Blaak. Hier komt alles samen; wonen, werken, ontspanning en plezier. Welkom aan de Wijnbrugstraat 63.

Op de begane grond ligt de keurige gesloten portiek met de brievenbussen, de videofooninstallatie en drie liftinstallaties.

Op de 3e verdieping kom je via de centrale binnenplaats bij de voordeur van de woning aan. Hier is het mogelijk om een gezellig zitje te creëren.
De indeling in de woning is als volgt:
- entree, gang met trap naar de 2e verdieping

Tweede verdieping:
- halletje met de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars)
- woonkamer met open keuken voorzien van een rechte wandopstelling met inbouwapparatuur zoals een 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap en een koelkast met vriesvak.
- trap naar de 1e verdieping.
Deze verdieping is geheel voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping:
- overloop met vaste kast.
- separaat toilet met fonteintje.
- badkamer met douchehoek, brede vaste wastafel met meubel en de wasmachine aansluiting.
- slaapkamer met diepe trapkast en toegang tot de loggia.
- loggia, ook te gebruiken als studeer- of kastenkamer.
Deze verdieping is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

Berging in de onderbouw.

Het complex is gelegen op erfpachtgrond. Looptijd van 21 februari 2002 tot en met 20 februari 2101. De canon is afgekocht voor de eerste 50 jaren tot en met 20 februari 2052. De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De VvE bijdrage is € 94,02 per maand waarbij de glazenwasser is inbegrepen. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming en is per 1 april beschikbaar.

Bijzonderheden:
- bouwjaar: 2004
- gebruiksoppervlakte wonen: 59m2
- inhoud: 183m3
- berging: 3m2
- erfpachtgrond, looptijd t/m 20-02-2101, canon is afgekocht t/m 20-02-2052
- verwarming/warm water: stadsverwarming
- VvE bijdrage: € 94,02 per maand
- EPA-label: A
- Oplevering: per 1 april 2021

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3
Inhoud: 183 m3
Woonoppervlakte: 59 m2
Bouwjaar: 2004
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 53 Foto's