Verkocht
Weststraat 11a
in Ouddorp

In het historisch centrum van Ouddorp vindt u dit sfeervolle appartement. Het pand dateert uit 1774 en heeft een monumenten status. Het appartement is fraai afgewerkt en beschikt over een heerlijk dakterras op het westen.

Indeling
Begane grond
Via een eigen ingang is het appartement te betreden. De entree/hal is voorzien van een trapopgang naar de voordeur van het appartement.

Eerste verdieping
Hier betreedt u het appartement en heeft u aan de rechterkant de deur naar de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast en kijkt mooi uit over de gezellige Weststraat. Naast de deur van slaapkamer bevindt zich een vaste kast met daarin de CV-ketel. Aansluitend is de geheel betegelde badkamer met douche, witgoedaansluiting, wastafel en toilet.

Het appartement is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en de spanten van het dak zijn mooi in het zicht gelaten. De keuken is voorzien van hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. een oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Doordat er een open verbinding is tussen de keuken en de woonkamer heeft het appartement een modern karakter. De woonkamer is erg licht doordat er aan de zijkant openslaande deuren zijn en in de achter gevel een raampartij zit die uitkijkt richting de Achterweg. Vanuit de woonkamer is het dakterras bereikbaar middels de openslaande deuren.

Het appartement is voorzien van een gezamenlijke berging op de begane grond. Hier staan de containers en er is evt voldoende ruimte om een fiets te stallen.

Dakterras
Het dakterras heeft een oppervlakte van 10 m2 en is gelegen op het westen (gunstig t.o.v. de zon). Het terras bestaat uit vlonderplanken en is voorzien van een ijzeren hekwerk.

Algemeen
Bouwjaar 1774
Inhoud 148 m3
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en grotendeels voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels cv-combiketel met radiatoren (Intergas 2011). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 148 m3
Woonoppervlakte: 46 m2
Bouwjaar: 1774
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 45 Foto's
Plattegrond
Video