Verkocht
Waalhavenstraat 22
in Oud-Beijerland

In een rustige woonomgeving ligt deze ruime drive-in woning. Aan de voorzijde ligt de woning aan een groen plein met speelgelegenheid voor kinderen. Aan de achterkant beschikt de woning over een diepe tuin met veel privacy welke grenst aan de Zinkweg. Naast de inpandige garage beschikt de woning ook over een eigen oprit.

Begane grond: entree/hal met meterkast en toegang tot garage. Deze is met ruim 20m2 erg ruim te noemen en beschikt over een elektrische garagedeur. Aan de achterzijde is er tevens vanuit de garage toegang tot de tuin. Naast de garage ligt een aan de tuin grenzende slaapkamer/tuinkamer van circa 13m2. Deze beschikt over een klein keukenblokje en eveneens een toegang tot de tuin.

1e verdieping: ruime hal met toilet en toegang tot de living. De ruime en lichte living heeft een oppervlakte van circa 45m2 en beschikt uit een aan de achterzijde gelegen _vormige woonkamer. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval in de kamer en bieden u tegelijkertijd een fraai en groen uitzicht over de Zinkweg. Vanuit de kamer is er ook toegang tot een balkon met een ligging op het westen. Daarnaast bestaat de living uit een aan de voorzijde gelegen open keuken. Ook hier kenmerken de grote ramen met veel licht de ruimte. Het interieur bestaat uit een U-vormige keuken met lichte kleurstelling en diverse apparatuur.

2e verdieping: overloop met bergkast voorzien van opstelling cv-ketel. Daarnaast beschikt deze verdieping over 3 slaapkamers van resp. circa 15m2 (aan de voorzijde van de woning), 12m2 en 8m2 (beiden aan de achterzijde). Tot slot vindt u hier de badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en een toilet.

Tuin
Aan de voorzijde beschikt de woning over een eigen oprit. Zodoende kunt u altijd 1 auto op eigen grond parkeren. De diepe achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van bestrating, groen en een houten blokhut. Het laatste stukje van de tuin wordt gehuurd van de gemeente Hoeksche Waard. Dit kost slechts € 28,65 per jaar

Algemeen
Bouwjaar 1971
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi met radiatoren (Vaillant, 2008). Deze zorgt ook voor het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Ook zal er bij deze woning een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 175 m2
Inhoud: 479 m3
Woonoppervlakte: 126 m2
Bouwjaar: 1971
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 60 Foto's
Plattegrond
Video