Verkocht
Vlaggemanstraat 3a1
in Rotterdam

LET OP!!! GEZAMENLIJKE BINNENTRAP NAAR DERDE VERDIEPING!

- zelfbewoningsplicht van toepassing
- 74m2 gebruiksoppervlakte wonen
- centrale ligging

Super leuk gelegen bovenwoning op de eerste en gedeelde derde verdieping in de wijk Bergpolder en met een vrij uitzicht! De woning is intern eenvoudig afgewerkt, beschikt over 1 slaapkamer op de eerste verdieping en 2 slaapkamers op de derde verdieping en heeft GEEN BALKON!! Zin in een leuke klus, kom dan snel kijken!

Begane grond: entree met gezamenlijke trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: entree van het appartement met een halletje, de meterkast, de keuken aan de voorzijde met eenvoudige wandopstelling, toegang tot de ruime woonkamer met erker en vrij uitzicht over de het Insulindeplein, doorgang naar de achtergelegen slaapkamer, welke toegang biedt tot de badkamer en het toilet. Oppervlakte van deze verdieping is ca. 53m2

Derde verdieping: deze is bereikbaar via een gedeelde opgang met de buren en voorzien van 2 slaapkamers aan de voorzijde van het gebouw, een wastafel en de CV-ruimte. Oppervlakte van dit gedeelte van de verdieping is ca. 21m2.

Bijzonderheden:
- Volle eigendom
- Bouwjaar 1925
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 74m2
- Inhoud ca. 230m3
- Actieve VvE met 3 eigenaren (1/3 deel) en een maandelijkse bijdrage van €259,83.
- Projectnotaris: Govers Spil te Rotterdam
- Zelfbewoningsplicht (1 jaar) van toepassing
- Ouderdoms-/asbest-/funderingsclausule van toepassing
- Oplevering per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 230 m3
Woonoppervlakte: 74 m2
Bouwjaar: 1925
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 27 Foto's