Verkocht
Vlaggemanstraat 1
in Rotterdam

BIJ DEZE WONING HEBBEN WIJ TWEE OPEN HUIS MOMENTEN GEHAD WAARAAN EEN BIEDINGSPROCEDURE VERBONDEN IS. BEZICHTIGEN IS NIET MEER MOGELIJK. MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN STUUR ONS DAN UW CONTACTGEGEVENS.

Op de hoek van de Vlaggemanstraat en Insulindestraat in Rotterdam Bergpolder biedt Van den Berg & Opschoor Makelaardij dit waanzinnig ruime 3-laagse bovenhuis aan. Intern en extern dient deze woning compleet gerenoveerd te worden. Wil jij hier je unieke droomwoning realiseren, kom dan naar de inloopmomenten, want ruim 200m2 op deze toplocatie (tegenover de Hofbogen) is uniek te noemen!!!

De woning is verdeeld over 3 woonlagen en binnen die woonlagen zijn alle denkbare indelingen mogelijk. Nu beschikt iedere woonlaag over 3 tot 4 kamers, sanitaire voorzieningen en keukens. Op de tweede en derde woonlaag is tevens een balkon (4,4m2) aan de achterzijde aanwezig.

Bijzonderheden:
- Volle eigendom
- Bouwjaar 1925
- VvE in opstartfase, bijdrage n.t.b.
- Woonoppervlakte ca. 203m2
- Inhoud ca. 692m3
- Projectnotaris: Govers Spil te Rotterdam
- Zelfbewoningsplicht (1 jaar) van toepassing
- Ouderdoms-/asbest-/funderingsclausule van toepassing
- Oplevering per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 692 m3
Woonoppervlakte: 203 m2
Bouwjaar: 1925
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's