Verkocht
Vasteland 199
in Rotterdam

Altijd al gedroomd van wonen op een TOPlocatie? Vanuit dit moderne 3-kamer appartement, gelegen op de 9e verdieping heb je een waanzinnig uitzicht op de Erasmusbrug en het Vasteland!

- Perfecte locatie in het centrum van Rotterdam
- Instapklaar, in 2020 nagenoeg geheel gerenoveerd met kwalitatief hoogwaardige afwerking
- Riante en lichte ruimtes in de woning

Eten, drinken en uitgaan op de Witte de Withstraat, Kop van Zuid, Oude Haven of de Meent, shoppen op de Lijnbaan, dit is wat je wonen in het centrum noemt. Talloze winkels en andere hotspots zijn in de directe omgeving gelegen. Op loopafstand zijn alle benodigde stadsgemakken aanwezig. Ook zijn er ruim voldoende medische voorzieningen en sport faciliteiten in de nabije omgeving. Het complex is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, met tram en metrohaltes (Leuvehaven) direct naast het complex, met rechtstreekse verbinding met Rotterdam Centraal. Meer centrum ga je in Rotterdam niet krijgen, maak dus snel een afspraak en kom genieten van het fijne wonen in een groeiende wereldstad aan de Maas!

De indeling van het complex en appartement is als volgt:
Via een gezamenlijke entree is de toegang naar het gebouw met daarin het bellentableau met videofoon, bergingen op de begane grond, 2 liften en de brievenbussen. De berging is ruim van opzet en ideaal voor het stallen van fietsen en spullen.

De entree op de 9e etage is in de hal. Direct links is de fraaie badkamer, deze is ruim van opzet en voorzien van strak tegelwerk met als sanitair een dubbele wastafelmeubel, grote douchehoek met regendouche en een design radiator. Daarna is separaat de wandcloset met een fonteintje te vinden, en een provisiekast met de witgoedaansluitingen. Vanuit de hal zijn ook de 2 slaapkamers te betreden, beide geven een fantastische eerste indruk van het mooie zicht richting de Erasmusbrug. Aan de rechterzijde van de binnenkomst vind je de ruime en zeer lichte woonkamer met open keuken. De keuken (2020) is voorzien van een rechte opstelling met parallel een wandopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat uitgerust met 4 kookzones en geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en veel kastruimte. De eethoek is mooi verbonden met de keuken en het leefgedeelte. Vanuit het leefgedeelte geeft een deur toegang tot het balkon, ook hier kun je genieten van een stads uitzicht. De meterkast is toegankelijk vanaf de galerij.

In 2020 is het appartement nagenoeg geheel gerenoveerd, met een nieuwe keuken, badkamer, toilet, strak stucwerk, vloeren (PVC, behoudens de slaapkamer (vloerbedekking)) en elektra, o.a. nieuwe wandcontactdozen en groepenkast. Het appartement is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met daarin dubbele beglazing, wat met de betonnen vloeren en wanden voor goede geluidsisolatie zorgt. In de wijk is het betaald parkeren, er kan een parkeervergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1983, renovatiejaar 2020
- Gebruiksoppervlakte wonen: 80m2
- Inhoud: 253m3
- Gelegen op afgekochte erfpachtgrond: einddatum recht 06-09-2081 en afgekocht t/m 26-02- 2070
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper: Govers Spil notarissen
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- Energielabel: C
- Actieve VvE. VvE bijdrage: € 131,- per maand (exclusief stookkosten)
- Voorschot stookkosten: € 220,- (per 1 januari 2023 is het bedrag verhoogd op verzoek van de VvE, hiervoor was het € 80,-).
- MVE-D voorwaarden van toepassing met daarin opgenomen een zelfbewoningsplicht en de onderhoudsgarantie vanuit woningcorporatie ten voordele van de bewoners.
- Extra clausules in de koopakte: ouderdoms/-asbestclausule van toepassing, echter voor zover bekend is er geen asbest in het appartement aanwezig.
- Oplevering: in onderling overleg, kan snel!

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 9
Inhoud: 253 m3
Woonoppervlakte: 80 m2
Bouwjaar: 1983
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 30 Foto's
Plattegrond