Verkocht
van der Fuyckstraat 38
in Brielle

Aan een rustig hofje in een kindvriendelijke wijk ligt deze nette tussenwoning. De woning beschikt over een nokverhoging waardoor ook op de tweede verdieping een goed bruikbare ruimte is gecreëerd. De woning ligt op een perceel van 127m2 eigen grond waarbij de achtertuin op het noordwesten ligt en u de middag- en avondzon biedt.


Indeling
Entree/hal, met meterkast, toilet en trapopgang naar 1e verdieping.
De woonkamer is een aangenaam lichte ruimte van zo’n 25m2. Deze doorzonkamer biedt u veel daglicht door de grote raampartijen en is afgewerkt met een laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken bereikbaar. Deze is geplaatst in 2006 en ziet er nog goed uit! De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is een vaste kast met de aansluiting voor wasmachine bereikbaar. Ook is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.

1e verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers en badkamer. De badkamer is vergroot door iets van de slaapkamers af te halen en beschikt over een inloopdouche en wastafel.
Aan de voorzijde van de woning ligt slaapkamer 1. Een ruime slaapkamer van circa 14m2 welke is afgewerkt met vloerbedekking.
Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer welke is afgewerkt met laminaat en ene oppervlakte heeft van circa 11m2.

2e verdieping: een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping. U komt hier op de overloop met de opstelling van de cv. Tot slot is hier nog een verrassend ruime slaapkamer van zo’n 9m2 welke is afgewerkt met laminaat.

Tuin
Aan de voorzijde ligt een nette en vrij diepe voortuin van zo’n 6,00m. Deze is netjes aangelegd en biedt privacy. De woning beschikt aan de voorzijde over een screen op de begane grond en een rolluik op de eerste verdieping.
Aan de achterzijde ligt een ruime achtertuin van zo’n 55m2. De ligging op het noordwesten biedt u met name de middag- en avondzon en er is een achterom. Ook is er een stenen berging. Aan de achterzijde beschikt de woning over een zonnescherm.

Algemeen
Bouwjaar 1961
Inhoud 305m³.
De kozijnen uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbelglas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Intergas, bouwjaar 2018). Deze cv-ketel wordt gehuurd en levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 127 m2
Inhoud: 305 m3
Woonoppervlakte: 86 m2
Bouwjaar: 1961
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's
Plattegrond
Video