Verkocht
Uranusstraat 7a
in Spijkenisse

Leuke starterswoning in Spijkenisse nu te koop! Het appartement heeft 2 nette slaapkamers en een praktische indeling. Door de leuke balkons waarvan 1 op het westen gelegen is de verbinding met buiten goed.
- Leuke starterswoning
- 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning
- Ruime woonkamer met een aangrenzend balkon

De woning is gelegen in Spijkenisse, dicht bij alle dagelijkse voorzieningen. Doordat uitvalswegen zoals de A29, A15 en A4 op kort gelegen afstand zijn is de grote stad Rotterdam, en de rustige omgeving eenvoudig bereikbaar. De indeling van de woning is als volgt:

Verdieping:
- Vanuit het trappenhuis is de binnenkomst in de entree/hal.
- Entree/hal geeft toegang tot de keuken, slaapkamers, toilet en woonkamer.
- Toiletruimte in de hal voorzien van toiletpot en wastafel
- Grote en lange woonkamer met een aangrenzend balkon aan de voorzijde gelegen op het zuiden. Door de grote raampartijen aan de achterzijde is het een lichte en ruime woonkamer.
- De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning, in een rechte opstelling geplaatst voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: oven, gaskookplaat, gootsteen en afzuigkap
- Vanuit de keuken is de doorgang naar de badkamer die is voorzien van een wastafel, douchecabine en de aansluiting voor de wasmachine.
- Vanuit de hal is de doorgang naar de 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan de eerste in het midden van de achterzijde is gelegen met een aangrenzend balkon op het oosten.
- De 2e slaapkamer is de grootste slaapkamer en bevind zich links aan de achterzijde. Deze kamer is door de grote raampartijen ook een lichte kamer.
- De berging van ca. 12m2 bevind zich onder in het appartementencomplex.

Algemeen:
- Bouwjaar 1967.
- Inhoud 243 m3.
- De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing.
- C.V.-ketel zorgt voor het warme water in de woning en de verwarming van de woning.
- Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 243 m3
Woonoppervlakte: 74 m2
Bouwjaar: 1967
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's
Plattegrond
Video