Verkocht
Theo Kwantenstraat 52
in Hellevoetsluis

Deze fraaie tussenwoning vindt u in een leuke straat in Nieuwenhoorn. De woning is door de huidige bewoners goed onderhouden en is in een goede staat. De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers en geniet een keurige afwerking. Door de gunstige ligging van de tuin is het ook buiten heerlijk vertoeven. In de directe omgeving van de woning vindt u alle benodigde voorzieningen. Al met al is dit dus een hele fijne woning te noemen.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal nemen we u mee naar de woonkamer. De woonkamer is aangenaam ruim en is voorzien van een plavuizen vloer. In de woonkamer vindt u tevens een trapkast en toegang tot de open keuken. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en is ruim van opzet. De woonkamer en keuken zijn aangenaam licht te noemen.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. We nemen u eerst mee naar de hoofdslaapkamer. Deze slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is ruim van opzet en geniet een keurige afwerking. Tevens is de kamer voorzien van elektrische rolluiken. Slaapkamer 3 ligt eveneens aan de achterzijde van de woning. De kamer geniet een gelijkwaardige afwerking en is eveneens voorzien van elektrische rolluiken. Slaapkamer 2 vindt u aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer geniet een gelijkwaardige afwerking en is aangenaam licht. De badkamer vindt u ook aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e verdieping: U komt terecht op de overloop die toegang biedt tot de wasruimte en de slaapkamer. De overloop is aangenaam licht door het grote dakraam. De wasruimte is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine/droger en de opstelling van de cv-ketel. De slaapkamer is aangenaam ruim en zeer licht. Zo is er aan de achterzijde een dakkapel en aan de voorzijde een groot dakraam. De afwerking is keurig te noemen.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Beide tuinen liggen er keurig bij. De ligging van de achtertuin is erg gunstig te noemen. Door de ligging op het zuidwesten is het hier heerlijk genieten van de zon. Zo is de tuin voorzien van keurige bestrating en is er tegen de vrijstaande stenen berging een overkapping gemaakt. Zo is het heerlijk vertoeven in de achtertuin. De tuin is tevens via een achterom bereikbaar.

Algemeen
Bouwjaar 1996
Inhoud 397m3.
140m2 eigen grond.
De kozijnen zijn op de begane grond uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas. Op de 1e en 2e verdieping zijn de kozijnen uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren (Vaillant). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.


Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 140 m2
Inhoud: 397 m3
Woonoppervlakte: 119 m2
Bouwjaar: 1996
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 49 Foto's
Plattegrond
Video