Verkocht
Suze Groeneweglaan 301
in Rotterdam

Wonen met een waanzinnig uitzicht! Op de 9e verdieping van de “RVS-flat Suze Groeneweglaan”, op fietsafstand van het centrum en Rotterdam CS ligt deze leuke studio. De indeling is bijzonder praktisch en het uitzicht is spectaculair. Omdat de studio op een hoek is gelegen heb je aan de ene kant vrij uitzicht over de treinremise, veel groen en kijk je tot aan Den Haag. De andere zijde heeft een super uitzicht over de skyline van Rotterdam. De ligging is centraal, met alle voorzieningen om de hoek, een kleine supermarkt in de plint en opstapplaatsen voor o.a. de bus en de tram op loopafstand. Veel groen en waterpartijen (o.a. Heemraadssingel, het Vroesenpark en het Roel Langerakpark) geven extra sfeer aan het wonen in Rotterdam Nieuwe Westen.

De entree is aan de zijkant van het gebouw. Het appartement ligt op de hoek aan het einde van de galerij. De lift stop op de “tussenverdieping” waarna je via een kleine trap naar de galerij van de 9e verdieping loopt. De woning ligt naast het trappenhuis en de meterkast bevindt zich naast de voordeur.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
- Entree met bellentableau, voorhal met tweede bellentableau en doorgang naar de hal met liften. Toegang tot de bergingen op straatniveau.

9e Verdieping:
- Meterkast naast de voordeur
- Entree/hal met open toegang tot de keuken en de woon-/slaapkamer.
- Badkamer met wandcloset, wastafel/fonteintje met onderkastje en spiegel, inloopdouche, radiator en een 50-L boiler. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inbouwspots. De mechanische ventilatie is gekoppeld aan de lichtschakelaar.
- De keuken is voorzien van een lichte wandopstelling met een close-in boiler en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De tegenover liggende wand bevat een handig houten meubel met de witgoed aansluitingen. De was/droog combinatie machine blijft achter. Gaaf uitzicht vanuit de keuken!
- De woon-/slaapkamer heeft een vaste kast waarin ruimte is voor een opklapbed. Veel lichtinval door een zijraam en toegang tot het ruime balkon met een waanzinnige skyline view!
- Eigen berging op staatniveau.

Bijzonderheden:
- Beschermd monument/beschermd stadsgezicht
- 2014 extern: grote renovatie uitgevoerd o.a. gevels, balkon en schilderwerk
- 2019: standleidingen vernieuwd
- Appartement is voorzien van laminaat, badkamer met plavuizenvloer
- Houten en kunststof kozijnen, grotendeels met dubbele beglazing (keuken enkele beglazing)
- Balkon op het oosten; 4m2
- Bouwjaar: 1958
- Gebruiksoppervlakte wonen: 24m2
- Inhoud: 82m3
- Volledig eigendom
- Verwarming: blokverwarming
- Warm water: boiler (50L) en close-in boiler
- VvE bijdrage: € 127,- per maand (waarvan € 58,- voorschot blokverwarming)
- EPA-label: E
- Extra artikelen in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule
- Oplevering: in onderling overleg, kan snel

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 9
Inhoud: 82 m3
Woonoppervlakte: 24 m2
Bouwjaar: 1958
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 32 Foto's