Verkocht
Spangesekade 45A
in Rotterdam

Ruim wonen in een instapklare woning met uitzicht op de Schie. Dat kan nu in dit mooi afgewerkte appartement op de 3e verdieping in een net complex!
- 3 ruime slaapkamers
- Strakke en moderne afwerking
- Ruime zithoek aan de voorzijde van het appartement
- Laatste appartement op de galerij en dus gelegenheid voor een lekkere zithoek

Wakker worden met uitzicht op de Schie, dat kan nu in dit ruime appartement aan de Spangesekade. Boodschappen doen, naar school, sporten of lekker wandelen, alles kan in de nabije omgeving van dit complex. Ook is er een mooie connectie met de binnenstad van Rotterdam. Via de uitvalswegen en met een goede OV verbinding is het centrum van Rotterdam binnen handbereik. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om snel op de snelwegen te komen, denk hierbij aan de A20, A13 en A4. Maak snel een afspraak en kom dit turn-key appartement met eigen ogen bewonderen!

De indeling van het complex en appartement is als volgt:
Via het gesloten portiek aan de voorzijde is d.m.v. de intercomverbinding het pand te betreden. Via de trap of met de lift is de toegang naar de derde etage. Daar is een grote galerij te vinden, dit appartement bevindt zich aan het einde van de galerij waardoor er een goede mogelijkheid is voor een ruime zithoek. De binnenkomst in het appartement is in de hal. Direct aan de linker en rechterzijde zijn de eerste 2 slaapkamers te vinden. Deze kamers hebben beide een grote raampartij met veel lichtinval. Aan de linkerzijde is daarna de badkamer te vinden. Deze royale badkamer is volledig betegeld en voorzien van luxe sanitair zoals een wastafel met meubel, wandcloset, ruime kast en douche. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig. Verder bevindt zich in de hal ook de meterkast en de doorgang naar de woonkamer en keuken. Na de badkamer is de technische ruimte/bijkeuken te vinden. Deze ruimte is voorzien van de mechanische ventilatie installatie, C.V.-ketel en wasmachine aansluiting. Via een industriële deur is de doorgang naar de open keuken en ruime woonkamer. De keuken (2017) is voorzien van een keukenblok in een L-opstelling met diverse (inbouw)apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Er is een open doorgang naar de ruime woonkamer. De woonkamer is zeer strak afgewerkt en aan de achterzijde voorzien van een grote raampartij en een Frans balkon. Dit balkon is gelegen op het noordoosten. Naast de woonkamer is nog een extra slaapkamer aanwezig. Ook deze kamer is zeer licht en biedt voldoende mogelijkheden voor een werkkamer of slaapkamer.

De woning is afgewerkt met strak stucwerk, een nette laminaatvloer welke door de gehele woning ligt. Verder zijn er aan de voorzijde houten kozijnen aanwezig, aan de achterzijde zijn deze van kunststof. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. In de wijk is het betaald parkeren, parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Voor de deur zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1998
- Gebruiksoppervlakte wonen: 87m2
- Inhoud: 255m3
- Berging: 7m2
- Erfpacht: einddatum 31-10-2095 en afgekocht t/m 31-10-2046
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Intergas, 2015
- Luxe en moderne afwerking
- Voorzien van mechanische ventilatie
- VvE bijdrage: € 183,40 per maand
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3
Inhoud: 255 m3
Woonoppervlakte: 87 m2
Bouwjaar: 1998
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 31 Foto's
Plattegrond