Verkocht
Snethlagestraat 1
in Hellevoetsluis

Bij deze goed onderhouden hoekwoning kunt u optimaal genieten in een ruime woonkamer met een moderne open keuken. De woning ligt rustig gelegen aan een doodlopende straat.

Aan deze woning is de laatste jaren veel verbeterd. Zo zijn er in 2010 nieuwe vloerbalken geplaatst, in 2011 is de meterkast met elektra vervangen. In 2015 is de veranda geplaatst, de riolering vervangen en is de badkamer gerenoveerd. Ook is er een nokverhoging geplaatst op de 2e verdieping, en is er een vaste trap gecreëerd wat extra ruimte biedt.


Indeling
Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, het toilet, de trapopgang en toegang tot de woonkamer.
De lichte woonkamer is afgewerkt met laminaat en gestuukte wanden en heeft een oppervlakte van ca. 28m2. Middels openslaande deuren is er toegang tot de tuin. De moderne open keuken bestaat uit een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasmachine. Aan de woning is een veranda geplaatst.

1e verdieping: overloop met een voorziening voor een toilet.
Slaapkamer 1 heeft een schuifkastenwand en vindt u aan de achterzijde, en deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking en behang. De afmetingen zijn ca. 4,20m x 3,60m.
Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en is eveneens afgewerkt met vloerbedekking en behang. De afmetingen zijn ongeveer 3,60m x 3,30 meter.
Slaapkamer 3 vindt u aan de achterzijde en de kamer is afgewerkt met laminaat en behang. De kamer meet ca. 3,00m x 2,05m.
De badkamer bestaat uit een douche en een wastafel.

2e verdieping: overloop met een kast waarin u de opstelling van de cv-ketel vindt.
Slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en de wanden met stucwerk. De afmetingen zijn, gemeten vanaf de 1,50 meter hoogte, ca. 4,33m / 2,63m x 4,93m / 3,51m.


Tuin

De ruime achtertuin ligt pal op het zuiden, waardoor u heerlijk kunt zitten onder de veranda. In de achtertuin vindt u een vrijstaande houten berging welke geïsoleerd is, en voorzien van een elektra- en wateraansluiting. Ook is hier de aansluiting van de wasmachine en droger. In de zijtuin is nog een ruime berging met een elektra-aansluiting. De achtertuin is ongeveer 11,5 meter diep en 9 meter breed.


Algemeen
Bouwjaar 1966
Inhoud 350m3.
208m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en kunststof en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi met radiatoren (merk: Remeha, bouwjaar 2011). De cv-ketel is in eigendom. Deze cv zorgt tevens voor de warmwatervoorziening.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 208 m2
Inhoud: 350 m3
Woonoppervlakte: 109 m2
Bouwjaar: 1966
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 24 Foto's
Plattegrond
Video