Beschikbaar
Smithilseweg 0ong
in Hellevoetsluis

Binnenkort in verkoop!

Ruim, gasloos en spiksplinternieuw wonen op een historische plek? Dit is je kans.

Landelijk wonen aan de rand van het dorp en op een steenworp afstand van het strand en historische stadjes?
Wil je geen Vinex-achtige wijk, maar een onderscheidende woning naar je eigen smaak? Met invloed op jouw persoonlijke woning?

Dan is het plan Smithilseweg in Nieuwenhoorn dé uitkomst. Voor iedereen die in zijn of haar vertrouwde omgeving een riante woning zoekt, met veel privacy en ruimte voor de kinderen om op te groeien op de overgang van polders naar een wat stedelijker gebied.

In dit plan komen 6 ruime 2/1-kapwoningen, op grote percelen van circa 400 m² Plus ook nog eens 4 levensloopbestendige woningen met een heerlijk overzichtelijke tuin op percelen vanaf circa 140m². Deze laatste woningen zijn zeker niet alleen voor senioren interessant, maar voor een brede doelgroep.

De 2/1-kapwoningen worden voorzien van 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is voldoende ruimte voor een aparte garage of een ruimte waar je je heerlijk kunt wijden aan je hobby. Of wat dacht je van een apart buitenverblijf voor je opgroeiende kinderen? Een heerlijke veranda met buitenkeuken, waar je tot de late uurtjes lekker kunt genieten met familie en vrienden? De woningen hebben een woon oppervlakte van maar liefst 143,9 m².

De 4 levensloopbestendige woningen zijn royaal en voorzien van een totaal-woonprogramma op de begane grond. Wil je liever op de eerste verdieping slapen? Bijvoorbeeld omdat je op de begane grond extra ruimte wilt creëren of omdat slapen de begane grond nog helemaal niet nodig is? Geen probleem, dan passen we de woning aan en brengen we alvast voorzieningen aan voor het moment dat het wel nodig is. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 108,6m².

Wil je als (jong) gezin deze woning betrekken? Ook dat is mogelijk! Uiteraard is het niet verplicht om over senioriteit te beschikken om deze woning te betrekken. Als jong gezin doe je hier een uitstekkende investering, doorgroeien naar groter of lekker blijven zitten en genieten van de gave architectuur.
Schakel snel en schrijf je nu in op de Website van het project: smithilseweg.nl

+ Lees meer ›
1 v.o.n.
Inhoud: 500 m3
Woonoppervlakte: 144 m2
Bouwjaar: 2021
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / Foto