Verkocht
Siondwarsstraat 20
in Rotterdam

Nabij de gezellige winkelstraat Lusthofstraat in Kralingen-Crooswijk ligt een wel heel erg leuk en ruim bemeten 4-kamer appartement op de 3e verdieping van een goed onderhouden complex.
- Ruime vertrekken
- Nabij alle voorzieningen
- Fijn balkon op het westen

Geen bovenburen, een fijn balkon, een woonkamer met open keuken van ca. 34m2 en drie prima slaapkamers: zomaar wat pluspunten van deze fijne woning! En dat is nog niet alles: bij deze woning zijn alle faciliteiten letterlijk om de hoek gelegen. Een keur aan winkels en supermarkten, sportscholen, medische voorzieningen, openbaar vervoer en horecagelegenheden liggen op nauwelijks twee minuten loopafstand. Per fiets ben je in een paar minuten bij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Het Centrum en de Erasmus Universiteit zijn eveneens per fiets of met het OV snel en goed bereikbaar en uitvalswegen liggen op een paar kilometer afstand. Hoe snel wil je ergens zijn? Zoek niet verder, hier wil je wonen!

Op de begane grond vind je de gesloten entree met de postbussen, een bellentableau en het trappenhuis naar de 3e verdieping. Hier is de indeling als volgt:
- Entree/hal.
- Toiletruimte met een staand toilet en een fonteintje.
- Twee slaapkamers aan de achterzijde.
- Slaapkamer aan de voorzijde.
- Badkamer voorzien van een douchehoek, vaste wastafel met losse onderkast, een radiator en de wasmachineaansluiting.
- Royale en lichte woonkamer met uitzicht over de straat.
- Open keuken met een basic wandopstelling voorzien van onder- en bovenkastjes, een los staand fornuis met oven, een afzuigkap en een los staande koelkast. Deze apparatuur blijft achter. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.
- Vaste kast met de opstelling van de C.V.-combiketel, type HR, bouwjaar 2011
- Balkon op het westen, waar je volop kunt genieten van de middag- en avondzon.
- In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig.

De woning is goed onderhouden en voorzien van een betonnen vloer met daarop vinyl en houten kozijnen met dubbele beglazing. De meterkast heeft 3 groepen en 1 aardlekschakelaar. Op de woning rust een zelfbewoningsplicht met uitzondering voor eerste graad bloed -en aanverwant.

De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 120,63. Het complex is voorzien van een conciërge/huismeester. Binnenkort wordt er een snelle glasvezelverbinding aangelegd. Voor het parkeren in de straat is een parkeervergunning nodig. Deze is eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1990
- Gebruiksoppervlakte wonen: 83m2
- Inhoud: 255m3
- Balkon: 5m2
- Berging: 4m2
- Erfpacht: looptijd t/m 06-04-2088, afgekocht t/m 24-09-2065
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, type HR, bouwjaar 2011
- VvE bijdrage: € 111,45 (appartement) en € 9,18 (berging)
- Extra clausules in de koopakte: zelfbewoningsplicht met uitzondering voor eerste graad bloed -en aanverwant, eigenaar heeft niet in de woning gewoond, MVE-D bepalingen van toepassing.
- Oplevering: in onderling overleg

+ Lees meer ›
Woonlaag: 4
Inhoud: 255 m3
Woonoppervlakte: 83 m2
Bouwjaar: 1990
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 30 Foto's
Plattegrond