Verkocht
Schiekade 580
in Rotterdam

Nu te koop! Licht en ruim 2-kamer appartement gelegen op de 4e verdieping van een degelijk complex met liftinstallatie en een eigen overdekte parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Centraal gelegen op loop-/fietsafstand van het centrum.

- complex met liftinstallatie
- erfpachtgrond
- privé parkeerplaats
- ruim en zonnig balkon op het zuidwesten

Starters opgelet: hier wil je wonen! Dit keurige appartement ligt in de directe omgeving van dagelijkse voorzieningen zoals o.a. diverse supermarkten, horeca- en medische voorzieningen, scholen/universiteiten en openbaar vervoer. Maar ook het centrum, Rotterdam Centraal Station en opstapplaatsen van bus en tram liggen op loopafstand. Uitvalswegen zoals de A13 en de A20 zijn goed aan te rijden. Kom genieten van wonen in een levendige omgeving in jouw favoriete stad!

Op de begane grond ligt de gesloten portiek. Hier kom je in een ruime hal voorzien van de liftinstallatie, het trappenhuis en toegang tot de bergingen en de parkeergarage.
Op de vierde verdieping is de indeling als volgt:
- Entree met ruime L-vormige hal.
- Berging met de witgoedaansluitingen.
- Slaapkamer aan de achterzijde met 2 Velux dakramen.
- Badkamer met een ligbad voorzien van douchescherm, toilet en een vaste wastafel.
- Woonkamer met deur naar het balkon, gelegen aan de voorzijde. Gezellig uitzicht over de straat en de skyline van Rotterdam. De ligging is op het zuidwesten, dus gegarandeerd zon tot in de avonduren!
- Open keuken met een L-vormige opstelling voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast met vriezer.

De woning bevat een doorgelegde en massieve mahonie parketvloer en is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met aan de voor-/straatzijde thermisch- en geluidswerend spouwglas en aan de achterzijde thermisch isolatieglas. Aan de voorzijde is elektrisch bedienbare zonwering aanwezig in de vorm van een zonnescherm en een screen. De VvE is gezond en actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 136,-. De erfpacht is niet afgekocht en bedraagt € 393,- per kwartaal, vooraf te betalen en fiscaal aftrekbaar. In de onderbouw is nog een eigen berging (ca. 4m2) aanwezig, evenals de privé parkeerplaats (ca. 15m2).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1981
- Erfpacht, looptijd t/m 30-09-2053, kosten € 393,- per kwartaal. Fiscaal aftrekbaar.
- Gebruiksoppervlakte wonen: 64m²
- Inhoud: 206m³
- Oppervlakte berging: ca. 4m2
- Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 8m2
- Stads-/blokverwarming
- VvE bijdrage: € 136,- per maand
- Voorschot stookkosten € 98,- per maand
- EPA-label: volgt
- Extra clausules in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 4
Inhoud: 206 m3
Woonoppervlakte: 64 m2
Bouwjaar: 1981
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 39 Foto's