Verkocht
Rotterdamsedijk 245C
in Schiedam

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN. WANNEER U OP DE RESERVELIJST GENOTEERD WILT WORDEN KUNT U ONS UW GEGEVENS MAILEN.
Super leuk 3-kamer appartement op de derde woonlaag van een goed onderhouden complex met twee balkons, gelegen in Schiedam-Oost. Met een ideale ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels, scholen en uitvalswegen. Het gezellige centrum van zowel Schiedam als Rotterdam is hierdoor eenvoudig en snel bereikbaar.

- Royale woonkamer
- Twee slaapkamers
- Twee balkons
- Nieuw laminaat in de slaapkamers en hal (2019)

Begane grond:
- gesloten portiek met trappenhuis en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

Derde woonlaag:
- Entree/hal
- Meterkast: 6 groepen en een aardlekschakelaar
- Toiletruimte met metrotegels in zwart/wit
- Twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde.
- Keuken, gelegen aan de voorzijde met toegang tot een klein balkon en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is hier de opstelling van de C.V.-combiketel terug te vinden. De keuken is voorzien van een rechte wandopstelling met een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi oven en een koel-/vrieskast.
- Badkamer, bereikbaar vanuit de keuken met een douchehoek en een vaste wastafel. De badkamer is driekwart betegeld.
- Ruime woonkamer, type doorzon, welke eerder uit twee vertrekken bestond. Hier is een muur doorgebroken waardoor een bijzonder ruime en lichte living is ontstaan. Er is een kleine vaste kast aanwezig en aan de achterzijde is er een deur naar het balkon.
- Berging in de onderbouw; ruim 10m2.

De woning is rondom grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Balkondeuren in de woonkamer en in de keuken zijn voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 113,82 per maand. Er is een lekkage zichtbaar in het plafond in de woonkamer. Dit betreft een oude en gerepareerde lekkage. Het plafond zal nog opnieuw geschilderd worden, e.e.a. wordt op dit moment via de verzekering geregeld.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1950
- Gebruiksoppervlakte wonen: 70m²
- Inhoud: 238m³
- Externe bergruimte: ruim 10m2
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, HR Intergas, bouwjaar 2017
- EPA-label: D
- VvE-bijdrage: € 113,82 per maand
- Extra clausules in de koopakte: asbest en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3
Inhoud: 238 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Bouwjaar: 1950
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 26 Foto's