Verkocht
Rotterdamsedijk 195b
in Schiedam

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN VOOR DEZE WONING. WANNEER U GEÏNTERESSEERD BENT EN OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WILT WORDEN STUUR DAN EEN BERICHT VIA ONZE WEBSITE. DAN ZULLEN WIJ UW GEGEVENS NOTEREN.
Stop maar met zoeken!
Huysvisie heeft nu dit scherp geprijsde 3-kamerappartement in de verkoop. Op de rand van Schiedam en Rotterdam en met vrij uitzicht over de Rotterdamsedijk ligt dit leuke appartement op de eerste verdieping. Intern dient de woning nog wel opgeknapt te worden, maar dan heb je ook wel iets heel leuks. Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een woonkamer, 2 balkons en een basic keuken en badkamer. De ligging is ideaal t.o.v. openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen. Het gezellige centrum van zowel Schiedam als Rotterdam ligt binnen handbereik.

Begane grond: afgesloten portiek met trappenhuis en toegang tot de kelderbergingen.

Eerste verdieping: entree/hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de keuken, welke voorzien is van een wandopstelling met diverse apparatuur, toegang tot een klein balkon aan de voorzijde en hier bevindt zich ook de badkamer met een douchegedeelte en een wastafel. De woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een groot raam met vrij uitzicht over de Rotterdamsedijk. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één met toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. Toilet.

Vloerafwerking is deels met laminaat, tapijt en vinyl.

Extra note: i.v.m. het Corona virus plannen wij één bezichtiging per kwartier. U mag met maximaal twee personen aanwezig zijn bij de bezichtiging. Indien er veel animo is voor het bezichtigen van de woning is het mogelijk dat wij besluiten een video call te organiseren waarbij u de woning op afstand kunt bekijken. Van de exacte procedure wordt u t.z.t. op de hoogte gebracht.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1950
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 63m²
Inhoud: ca. 211m³
Externe bergruimte: ca. 6m2
Eigen grond
Verwarming/warm water: blokverwarming en geiser
EPA-label: E
VvE-bijdrage: € 106,50 en voorschot stookkosten € 52,50 per maand.
Asbest en ouderdomsclausule van toepassing
Oplevering: in onderling overleg, kan snel

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 211 m3
Woonoppervlakte: 63 m2
Bouwjaar: 1950
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 22 Foto's