Verkocht
Roosenhoeklaan 9
in Hellevoetsluis

Op deze heerlijke rustige plek in Hellevoetsluis is deze gezellige woning gelegen. De woning is voorzien van een nette en verzorgde afwerking en beschikt maar liefst over 4 slaapkamers.
Alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, supermarkten en de andere benodigdheden zijn op kortgelegen afstand en eenvoudig te bereiken. Loop maar even mee door de woning!

De indeling is als volgt:
Via de grote en nette voortuin is de binnenkomst in de entree/hal. In de hal is de trapopgang, meterkast en toiletruimte aanwezig. Vanuit de ruime hal is de doorgang naar de woonkamer met de open keuken. De gezellige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is zeer licht door de grote raampartijen aan de voorzijde en aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de open doorgang naar de keuken in L-opstelling. Deze open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat, vaatwasmachine, gootsteen, vriezer, koelkast en afzuigkap. In de keuken is voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de ruime achtertuin met berging te bereiken.

Via de trapopgang komt u op de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop zijn alle vertrekken op deze verdieping te bereiken. Aan de achterzijde van de woning zijn de eerste 2 slaapkamers aanwezig met beide veel lichtinval. In de slaapkamer aan de linker achterzijde is nog een extra inbouwkast aanwezig. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 12 m2. De 3e slaapkamer is eveneens als de badkamer aan de voorzijde van de woning aanwezig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Op de overloop vindt u ook de trapopgang naar de 2e verdieping. De 2e verdieping is voorzien van een ruime overloop met de C.V.-ketel opstelling. In de 4e slaapkamer is er nog extra bergruimte achter de knieschotten en onder/achter de ingebouwde bank onder de dakkapel aanwezig.

Via de keuken is de achtertuin te bereiken. De tuin is gelegen op het Noordwesten. Deze is voorzien van sierbestrating en een stenen berging. U kunt de tuin via een achterom bereiken.

Algemeen
Bouwjaar 1961
Inhoud 316m3.
De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ glas. (2010)
De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel. Deze C.V.-ketel levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 129 m2
Inhoud: 316 m3
Woonoppervlakte: 92 m2
Bouwjaar: 1961
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 48 Foto's
Plattegrond
Video