Verkocht
Rochus Meeuwiszweg 89
in Brielle

Op een mooie locatie, gelegen aan het water, ligt deze fraaie recreatiewoning. U woont hier op een schitterende locatie aan het Brielse Meer waar u watersport optimaal kunt beoefenen.

De woning en omgeving
Bij deze woning geniet u van een ruime en tevens lichte living. Ook is er afgeschermde patio en aan de achterzijde heeft u het schitterende uitzicht over het water. Bij de woning beschikt u ook over een zonnig en ruim dakterras wat voldoende privacy biedt.
Deze woning grenst aan het Brielse Meer. Het centrum van Brielle is vlakbij de woning maar ook openbaar vervoer en scholen zijn in de buurt. Het buitenschilderwerk is in 2017 gedaan.

Indeling
De meterkast van de woning is vanaf buiten bereikbaar.
Entree in de voormalige keuken. Deze ruimte is nu in gebruik als werkkamer. Hier heeft u de mogelijkheid om een royale keuken te realiseren. Ook vindt u in deze ruimte een kast met de opstelling van de cv-ketel en de airconditioning. De oppervlakte is circa 18,5m².
De royale woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 37m2 en er ligt een granietenvloer welke is voorzien van vloerverwarming. (de vloerverwarming is bijverwarming.) Mede door de vele raampartijen en schuifpui geniet u van veel natuurlijk licht. De hele benedenverdieping is voorzien van een luxe spanplafond met ingebouwde verlichting.

1e verdieping: overloop met toegang tot het dakterras.
De slaapkamer aan de achterzijde is afgewerkt met vloerbedekking en glasvezelbehang. In deze kamer zijn er 2 Velux dakramen.
In de slaapkamer aan de voorzijde vindt u een infraroodsauna met muziek en een dubbele zonnebank. De kamer heeft een gelijke afwerking als de slaapkamer welke aan de achterzijde ligt.
De badkamer bestaat uit een 2 persoons Turkse stoomcabine met schotse douche, licht therapie en muziek en verder is er een wastafel en een toilet.

Patio en dakterras
De patio en de tuin aan de waterzijde zijn voorzien van een printbeton wat oogt als leistenen. Dit printbeton is onderhoudsarm omdat er onder andere geen mos tussen de voegen komt. Het is uit één geheel gemaakt. Tevens zijn er zeer luxe schuttingen van geheel aluminium met beweegbare panelen geplaatst aan de voorzijde. Deze panelen zijn eventueel te voorzien van een motor waardoor ze elektrisch bediend kunnen worden. De woning is voorzien van complete wellness, buiten vindt u een 6-persoons jacuzzi. Het dakterras ligt op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van ca. 17m2.

Algemeen
Bouwjaar 1998
Inhoud 328m3.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
V.v.E. bijdrage is € 90,-- per maand. Groot onderhoud is inbegrepen zoals bv schilderwerk etc.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel (merk: Remeha, bouwjaar: 2018) met vloerverwarming als bijverwarming en radiatoren. Deze cv-combiketel levert ook het warme water in de woning en is in eigendom.
Oplevering in overleg.

De woning bestond voorheen uit 2 woningen en is samengevoegd tot 1 woning. Huidige eigenaar is nu voornemens om 1 woning te verkopen. Omdat het op de begane grond nog 1 samengevoegde woning is zal de verbouwing om het naar de oorspronkelijke staat van 2 woningen terug te brengen nog uitgevoerd moeten worden. In de fotoreportgage kunnen beelden zichtbaar zijn van de huidige situatie. In de video, 360 graden foto's en de plattegronden komt de huidige staat van de woning ook nog naar voren.

+ Lees meer ›
Inhoud: 328 m3
Woonoppervlakte: 88 m2
Bouwjaar: 1998
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 33 Foto's
Plattegrond