Verkocht
Ridder van Dorplaan 10
in Zuid-Beijerland

Starters opgelet! Aan de rand van het mooie en groene dorp Zuid-Beijerland bieden wij een fijne starterswoning aan. De woning dient intern wel gemoderniseerd te worden, maar is in de basis een goed onderhouden woning. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, je hebt de beschikking over zowel een voor -als een achtertuin op het zuiden en een praktische berging.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang met daaronder een diepe kast en toegang tot de doorzonwoonkamer (7.03m x 3.57m) met open haard. De keuken is apart van de woonkamer en heeft een deur naar de tuin en is voorzien van een eenvoudige rechte keukenopstelling.

1e verdieping: overloop met vaste kast, toegang naar de bergzolder en toegang tot de 2 kleine en 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van praktische bergkasten en hebben de volgende afmetingen: 2.11m x 2.07m, 2.11m x 2.13m, 3.07m x 3.58m en 2.95m x 3.58m. De badkamer/doucheruimte is eenvoudig van opzet en voorzien van een wastafel en douchegedeelte.

2e verdieping: deze verdieping is bereikbaar via een schuiftrap en hier staat ook de CV-opstelling.

Tuin: De woning ligt op een perceel van 150m2 eigen grond. Aan de voorzijde is een fijne tuin met looppad naar de voordeur en de achtertuin is voorzien van een berging, overkapping en achterom. De ligging van de achtertuin is op het zonnige zuiden!

Algemeen
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte 81m2
Overige inpandige ruimte 12m2
Externe bergruimte 7m2
Inhoud 333m3
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel (merk: ATAG, bouwjaar: 2019). Tevens is er een 60L boiler aanwezig voor het warme water. Deze boiler wordt gehuurd.
Oplevering in overleg, kan snel!

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Ook zal er bij deze woning een clausule worden opgenomen dat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond en daardoor ook niet aansprakelijk kan worden gehouden voor eventuele gebreken.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 150 m2
Inhoud: 333 m3
Woonoppervlakte: 81 m2
Bouwjaar: 1963
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's
Plattegrond
Video