Verkocht
Rembrandtsingel 59
in Rozenburg

In het gewilde complex “Résidence Rembrandt” mogen wij u dit ruime appartement aanbieden. De woning is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en heeft een fantastisch uitzicht over de waterpartij en het Molenveld.

Het appartement is ideaal gelegen met winkels, scholen, park en het openbaar vervoer op loopafstand.

Indeling
Begane grond: Gemeenschappelijke entree met de brievenbussen, bellentableau, lift, trappenhuis en de toegang tot de bergingen.

2e verdieping: Entree/hal met de meterkast. Vanuit de hal heeft u direct toegang tot de keuken. De keuken is lekker licht en kijkt uit op de galerij.
Ook is de 1e slaapkamer vanuit de hal te bereiken. Deze ruimte heeft een afmeting van ca. 2.92m x 2.60m en is tevens gelegen aan de galerij.

Zodra we de woonkamer binnenkomen, valt meteen het licht en de grootte op. De royale ruimte is voorzien van airconditioning en een vaste kast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon, vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over water en het Molenveld.

Vanuit de woonkamer komt u in de hal met de 3 slaapkamers, vaste kasten, badkamer en het toilet. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het complex en heeft een afmeting van ca. 4.12m x 3.04m. Deze kamer beschikt over een vaste kast en heeft een deur naar het balkon.
De 3e slaapkamer met vaste kast is gelegen aan het balkon en heeft een grootte van ca. 2.91m x 2.92m.
De 4e slaapkamer ligt aan de voorzijde en beschikt wederom over een vaste kast en heeft een afmeting van ca. 3.79m x 2.87m.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een wastafelmeubel met spiegelkast en een douchecabine.

Algemeen
Bouwjaar 1967
Inhoud 329m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en grotendeels voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een blokverwarming. De boiler levert het warme water in de woning.
Bijdrage voor de VvE bedraagt € 179,51 per maand.
Energielabel B.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 329 m3
Woonoppervlakte: 96 m2
Bouwjaar: 1967
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 39 Foto's
Plattegrond
Video