Verkocht
Regenboogforel 16
in Waddinxveen

Wil je graag wonen in Park Triangel? Dit is jouw kans! In Parkweide fase 3 bieden wij deze prachtige uitgebouwde hoekwoning aan van 147m2 met maar liefst 6 kamers, een royale buitenberging en eigen parkeerplaats. De woning is nog in aanbouw, waardoor deze woning op veel fronten naar eigen smaak ingericht kan worden. Een extra voordeel: de oplevering is nog vóór deze zomer! De hoekwoning (type Julia) wordt gebouwd met rijke details geïnspireerd op de statige Tudorstijl. Uiteraard is de woning ook volledig duurzaam. Wordt dit heerlijke huis straks jouw thuis?

Enkele details op een rij:
- De totale woonoppervlakte is 147m2. De oorspronkelijke woning is met 1,2 meter uitgebouwd, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, waardoor er niet alleen meer ruimte in de woonkamer is maar ook in de slaapkamers.
- Verdeeld over de 1e en 2e verdieping zijn er in totaal 5 slaapkamers aanwezig. Dat wordt nog lastig kiezen. Wie gaat waar slapen? Waar richt je jouw werkkamer in? Of maak je een aparte game-room voor de kinderen?
- Niet 1, maar 2 badkamers, ideaal voor een gezin. De badkamer op de 2e verdieping en het separate toilet op de 1e verdieping zijn volledig ingericht. De badkamer op de 1e verdieping kan worden voorzien van een bad en is verder nog vrij in te delen. Op de begane grond is het toilet nu nog een casco ruimte met de gedachte daar een grote toiletruimte van de maken met een volwaardige wastafel.
- Een sauna in huis? De voorbereiding hiervoor is aanwezig.
- De keuken? Deze kan je nog geheel naar eigen smaak indelen. Maar de voorbereidingen voor een ruim kookeiland zijn aanwezig.
- De voorzijde van de woning ligt aan een autovrije groene loper.
- De voordeur bereik je via de voortuin met een prachtige rozenboog, die hoort bij de stijl van dit type woningen.
- Een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein. Ideaal, zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats als je thuis komt. Ook handig, de benodigde voorziening voor een eventueel later aan te brengen laadpaal is ook aanwezig. Verder is hier gekozen voor een afsluitbare tuindeur.
- Via de openslaande deuren in de woonkamer heb je toegang tot de zonnige achtertuin. Deze ligt op het zuidwesten en is ca 56 m2 groot (ca. 10 meter diep en 5,6 meter breed). De achtertuin is -heel handig- via een achterom bereikbaar. Natuurlijk vind je hier ook een vrijstaande houten schuur voorzien van elektra. (het totale perceel is 127m2 groot).
- Voldoende opbergruimte? In de nok van het dak is een bergzolder op stahoogte, die bereik je via een vlizotrap.
- En tot slot is de woning toekomstbestendig: volledig voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp in eigendom en een extra groot tapwaterbuffervat van 270 liter.

Parkweide. In de wijk komt heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. Door de rijkheid aan details heeft ieder huis iets unieks. Wil jij hier graag wonen en deze kans niet missen? Maak dan nu een afspraak en wij vertellen je graag meer over deze woning.

Ons kantoor is in bezit van de complete gekozen meer en minderwerk lijst en tekeningen.

N.B. de getoonde foto's zijn recent genomen en geven een impressie van meerdere woningen in de wijk!

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 136 m2
Inhoud: 567 m3
Woonoppervlakte: 147 m2
Bouwjaar: 2022
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 44 Foto's