Verkocht
Rappardstraat 6
in Hellevoetsluis

In een rustige en doodlopende straat is deze nette tussenwoning gelegen. De woning ligt op een perceel eigen grond van 149m² en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en is afgewerkt met kunststof/aluminium kozijnen. Tevens is er een garage aanwezig, welke separaat wordt aangeboden.

De woning is gelegen in Hellevoetsluis-West. Diverse voorzieningen, zoals winkels, het openbaar vervoer, scholen en de historische Vesting vindt u in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de keuken en woonkamer.
De doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan zowel voor- als achterzijde. Zowel aan de voor-/achterzijde is een grote aluminium schuifpui met toegang tot de tuin. De woonkamer heeft een oppervlakte van 26m2.
De keuken heeft aan beide kanten een opstelling met veel kastruimte. Tevens is er een aansluiting voor het witgoed in de keuken aanwezig. Ook vanuit hier heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.58m x 3.53m en beschikt over een grote vaste kastenwand. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.53m x 3.22m. De 3e slaapkamer heeft een grootte van ca. 2.94m x 2.07m.
De badkamer heeft een afmeting van ca. 2.07m x 1.13m en is voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping: Overloop met 1 slaapkamer. De grote slaapkamer is voorzien van een fijn dakraam en veel opbergruimte achter de knieschotten. De kleine kamer heeft ook een dakraam.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd en beschikt over sierbestrating, kunstgras en een groene border. De achtertuin is ook voorzien van sierbestrating en diverse groene borders. De tuin is gelegen op het oosten en heeft een afmeting van ca. 10.56m x 6.36m. Achter in de tuin staat een stenen berging welke is voorzien van elektra.
Aan zowel de voor-, als aan de achterzijde is een zonnescherm geplaatst.

Algemeen
Bouwjaar 1965
Inhoud 357m³.
De kozijnen uitgevoerd in kunststof/aluminium met uitzondering van de dakramen en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi. Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 149 m2
Inhoud: 357 m3
Woonoppervlakte: 104 m2
Bouwjaar: 1965
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 35 Foto's
Plattegrond
Video