Verkocht
Puntstraat 47
in Rotterdam

Wat een geweldige locatie en wat een geweldige woning! In het historische Rotterdam Delfshaven/Bospolder, nabij het Dakpark ligt aan de Puntstraat een heerlijk ruim en speels ingedeeld 4/5-kamer appartement op de tweede en derde verdieping van een goed onderhouden complex uit 2006 in een bijzonder kindvriendelijke omgeving.

- Met dakterras van 15m2
- Woonoppervlakte van 117m2
- Ruime, lichte en hoge vertrekken
- 7 Eigen zonnepanelen op het dak, per jaar leveren deze ca. 2.300 KWH op
- Vloerverwarming en goede isolatie
- Gezamenlijke fietsenberging

Toen de bouw van The Hudsons in Rotterdam Bospolder bekend gemaakt werd voldeed dat aan een behoefte! Wat een ongelooflijk grote interesse is er voor dat project getoond. Alle beschikbare woningen waren in no-time uitverkocht. Dit is je kans. Deze woning ligt direct tegenover The Hudsons en op loopafstand van het centrum en met uitzicht op het groene Dakpark en de levendige tussenstraatjes.

De wijk Rotterdam West is zich snel en positief aan het ontwikkelen tot een bruisende wijk waarin de verhouding tussen wonen, winkelen en recreëren optimaal is. Neem nou het Dakpark; gelegen op 9 meter hoogte en met een lengte van 1.200 meter is dit één van de grootste dakparken van Europa. Met recht een groene oase te noemen in een grootstedelijke omgeving. Hier wordt volop ruimte voor sport, spel, vertier en ontmoeting geboden. Op warme dagen vind je verkoeling bij de watertrap en is er in het park volop mogelijkheid om te BBQ-en en bijvoorbeeld een balletje te slaan op het recreatieveld. De -achter het Dakpark gelegen- Parkboulevard biedt een ruime keuze aan dagelijkse voorzieningen met winkels, supermarkten en leuke shopjes. De wekelijkse markt aan de Grote Visserijstraat is eenvoudig te bereiken en in Historisch Delfshaven pak je een terrasje of lunch/dinner je in een gezellig restaurantje. Opstapplaatsen voor tram, bus en metro liggen om de hoek en toeritten naar uitvalswegen zoals de A4 en A20 zijn in een paar minuten te bereiken.

Direct achter het Dakpark ligt het bruisende M4H gebied. De gemeente en het Havenbedrijf willen het gebied Merwe-Vierhavens (M4H) ontwikkelen tot innovatief woon-werkmilieu, optimaal ingericht voor de innovatieve maakindustrie. Deze maakindustrie komt tot bloei in een bruisende stedelijke omgeving: een district met horeca, onderwijs, culturele rijkdom en woningen. Een energiek gebied met impact op zowel stad als haven. Een plek waar experiment, creatie en groei volop de ruimte krijgen.

En dan nu de woning! Op de begane grond geeft de eigen voordeur toegang tot de hal met de brede en comfortabele trapopgang naar de woning. De woning ligt op de tweede verdieping en daar is de indeling als volgt:

- Overloop met de meterkast en een vaste kast met de opstelling van de C.V.-combiketel en een tweede vaste kast met de wasmachine aansluiting. Trapopgang naar de woonverdieping.
- Ruime master bedroom aan de voorzijde.
- Nog een ruime slaapkamer aan de achterzijde met een schuifkastenwand.
- Slaap-/studeerkamer aan de achterzijde.
- Tussengelegen badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek, een wandcloset en een vaste wastafel met planchet en spiegel.

Derde verdieping:
- Unit met de trapopgang, het toilet en de keuken midden in de woning
- Toiletruimte met een toilet en een fonteintje.
- Woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen voor veel daglicht en een schuifpui naar het dakterras.
- Keuken in een rechte opstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een oven als inbouwapparatuur. De overige apparatuur zoals een koel-/vrieskast en de vaatwasser zijn vrijstaand.
- Ruime eetkamer aan de achterzijde, wederom met grote ramen die voor veel daglicht zorgen.
- Dakterras, zonnig, beschut gelegen en met veel privacy.

Deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming.

Deze woning verkeert in een prima staat van onderhoud en is rondom voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De schuifpui heeft een aluminium kozijn. Het knusse dakterras is gelegen op het zuidwesten en heeft daarmee een goede zonligging. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van €73,53. Voor het parkeren in de straat zijn vergunningen nodig. Die zijn aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. In de onderbouw is nog een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. De woning is goed geïsoleerd en de woonetage is geheel voorzien van vloerverwarming. Als kers op de taart: de eigen zonnepanelen op het dak! Door al deze voorzieningen worden de energielasten laag gehouden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2006
- Gebruiksoppervlakte wonen: 117m3
- Inhoud: 429m3
- Dakterras: 15m2
- Volledig eigendom
- Kindvriendelijke omgeving
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, bouwjaar: 2006, merk: Intergas
- Vloerverwarming op de derde verdieping
- 7 Zonnepanelen in eigendom op het dak, per jaar leveren deze ca. 2.300 KWH op
- EPA-label: A
- VvE bijdrage: € 73,53 per maand
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3
Inhoud: 429 m3
Woonoppervlakte: 117 m2
Bouwjaar: 2006
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 36 Foto's
Plattegrond