Onder bod
Pieter Stastokweg 281
in Hoogvliet Rotterdam

Deze ruime hoekwoning vindt u aan een autovrij pad in een rustige woonwijk. Met een woonoppervlakte van 123m² is dit een ruime woning te noemen. De woning beschikt over ruime kamers en is voorzien van een riante kelder.

De woning en omgeving

Door de grote raampartijen in de woning beschikt het over veel lichtinval in alle kamers. Dit in combinatie met de ruimte in de woning, zorgt voor een aangenaam ruime woning. In de directe omgeving van de woning vindt u winkels, parken en sportverenigingen.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal nemen we u mee naar de ruim opgezette living. Deze living van circa 31m² is voorzien van vloerbedekking. Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote raampartij met toegang tot de achtertuin. Tevens is er in de woonkamer toegang tot de kelder en de open keuken. De open keuken is voorzien van een vinylvloer.

1e verdieping: overloop met toegang tot de vertrekken. De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en behang. De oppervlakte van deze slaapkamer betreft circa 15m². De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is eveneens afgewerkt met vloerbedekking en behang. De oppervlakte van deze slaapkamer bedraagt circa 11m². Vanaf de overloop is er tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De oppervlakte van de badkamer is circa 5m².

2e verdieping: overloop met toegang tot de vertrekken. De eerste slaapkamer vindt u aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en behang. De oppervlakte van deze slaapkamer bedraagt circa 15m². Aan de achterzijde van de woning vinden we de tweede slaapkamer van deze verdieping. Deze slaapkamer is eveneens afgewerkt met vloerbedekking. De oppervlakte van deze slaapkamer bedraagt circa 15m². Vanaf de overloop is er tevens toegang tot de stookruimte. Hier vindt u de opstelling van de cv-ketel.

Kelder: vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime kelder van de woning. De kelder bestaat uit een ruime kamer welke doorgang biedt tot een overloop die uitkomt op een extra kamer. De eerste kamer heeft een oppervlakte van circa 25m². De tweede kamer heeft een oppervlakte van circa 9m². De kelder is voorzien van elektriciteit.


Tuin
De achtertuin van de woning heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en is voorzien van bestrating en beplanting. De oppervlakte van de tuin is circa 27m².

Algemeen
Bouwjaar 1958
Inhoud 541m3.
90m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi met radiatoren op de verdiepingen. Deze cv-combi is in eigendom en levert het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
250.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 90 m2
Inhoud: 541 m3
Woonoppervlakte: 123 m2
Bouwjaar: 1958
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 35 Foto's
Plattegrond
Video