Verkocht
Piccolo 28
in Rotterdam

HELAAS IS HET AL NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING VOOR DEZE WONING IN TE PLANNEN IN VERBAND MET DE ENORME BELANGSTELLING. WEL KUNNEN WIJ UW GEGEVENS NOTEREN OP DE RESERVELIJST. STUUR HIERVOOR AUB EEN EMAIL MET UW GEGEVENS.
In Zevenkamp ligt aan de Piccolo deze ruime 5-kamer eengezins tussenwoning. Voorzieningen zoals supermarkten en het winkelcentrum Alexandrium, scholen, openbaar vervoer en toeritten naar uitvalswegen liggen in de direct omgeving. De woning is rondom voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en aan de achterzijde is een diepe tuin met berging aanwezig.

Via de voortuin met berging kom je bij de woning. De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal met de meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer met een deur naar tuin met houten berging en achterom. Keuken aan de voorzijde met wandopstelling. Gehele begane grond voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers, grotendeels betegelde badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset en designradiator.

2e verdieping: ruime overloop, ruime slaapkamer met 2 Velux dakramen aan de voorzijde en achterzijde.

De woning beschikt over houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en deels HR++ beglazing. Het schilderwerk aan de buitenzijde dient uitgevoerd te worden en de Velux dakramen zijn aan vervanging toe. Kadastraal dient het perceel nog te worden ingemeten en kosten zijn voor rekening van koper.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1981
Perceeloppervlakte: ca. 137m2
Erfpacht t/m 30-06-2055 en de canonverplichting is afgekocht tot 30-06-2030
Woonoppervlakte: ca. 120m2
Inhoud: ca. 412m3
Overige inpandige ruimte/berging voorzijde: ca. 5m2
Externe bergruimte/berging achterzijde: ca. 7m2
Tuinligging: NO
Verwarming/warm water: stadsverwarming
EPA-label: volgt
Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
Zelfbewoningsplicht van toepassing
Extra clausules in de koopakte: verkoper heeft de woning nooit bewoond, zelfbewoningsplicht, ouderdom-, en asbestclausule
Oplevering: per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 137 m2
Inhoud: 412 m3
Woonoppervlakte: 120 m2
Bouwjaar: 1981
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 50 Foto's