Verkocht
Pastoriedijk 208
in Pernis Rotterdam

Aan de karakteristieke Pastoriedijk in Pernis staat deze vrijstaande dijkwoning. De woning is opvallend ruim en biedt veel mogelijkheden. Zo zijn op dit moment het onderhuis en de rest van de woning gesplitst wat de mogelijkheid biedt voor bijvoorbeeld dubbele bewoning.


De woning en omgeving
Deze dubbele woning is gelegen aan een dijk en is ingedeeld in 2 appartementen. Zo is deze woning dus eenvoudig te gebruiken in deze vorm. Zo zijn beide appartementen voorzien van 3 slaapkamers, een eigen keuken en eigen badkamer met toilet. In de nabije omgeving vindt u het Deijffelbroekse Park met mooie fiets-/wandelroutes. Verder vindt u in de buurt de supermarkt, basisscholen en openbaarvervoer. En vergeet natuurlijk de Nieuwe Maas niet die op steenwerp afstand van de woning ligt. Een prachtige plek om scheepvaart, waaronder cruiseschepen te bekijken!


Indeling
Begane grond (dijkniveau): Entree/hal met toegang tot slaapkamer, woonkamer en trapopgang. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 5m² en is voorzien van een groot raam voor lichtinval. Vanuit de hal nemen we u mee naar de woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 17m² en biedt toegang tot zowel de keuken, badkamer, trapkast en het terras. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap en de aansluiting voor de wasmachine/droger. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wandradiator. Omdat diverse binnenwanden geen dragende functie hebben is het eenvoudig om bijvoorbeeld de slaapkamer en keuken samen te voegen om grotere ruimtes te creëren.

1e verdieping: overloop met de opstelling van de cv-ketel en toegang tot 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m² en is voorzien van een grote raampartij aan de achterzijde van de kamer. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 11m² en is eveneens voorzien van een grote raampartij aan de achterzijde.

Onderhuis: Het onderhuis van de woning is ingedeeld als appartement. Het is voorzien van 3 slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een keuken. Vanuit de ingang stapt u direct de keuken binnen. De keuken is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine/droger. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De woonkamer biedt toegang tot alle vertrekken. Hier vindt u 3 slaapkamers. Zo zijn er 2 slaapkamers met een oppervlakte van circa 5m² en een slaapkamer met een oppervlakte van circa 7m². Ook hier zijn diverse binnenwanden te verwijderen en er is een mogelijkheid om een doorgang te maken t.b.v. een trap om binnendoor van het dijkniveau naar het onderhuis te kunnen.


Tuin
Achter de woning is een tuin gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u heerlijk beschut genieten van de buitenlucht. De tuin heeft een oppervlakte van circa 24m². Het terras op dijkniveau geeft een extra mogelijkheid om buiten te kunnen zitten.


Algemeen
Bouwjaar 1900
Inhoud 338m3.
83m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren (merk: Remeha, 2020 ). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Omdat eigenaar de woning niet zelf bewoond heeft zal er tevens een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 83 m2
Inhoud: 338 m3
Woonoppervlakte: 102 m2
Bouwjaar: 1900
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 34 Foto's
Plattegrond