Verkocht
Oostmaaslaan 762
in Rotterdam

Wonen op hoogte met fantastisch uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Dat kan nu in dit ruime penthouse in Rotterdam Kralingen!
- 2 dakterrassen met een fantastisch uitzicht
- Eigen parkeerplaats op een afgesloten en overdekt terrein
- Wonen op topniveau, op een toplocatie in 'De Maasresidentie'

Kralingen staat bekend om z'n charme, klassieke panden en natuurlijk de plas. Maar dit is een minder bekend stukje van Kralingen. In een schoon en mooi complex is dit waanzinnige top appartement gelegen. Uitzicht over de bocht van de Maas, het is iedere dag weer een nieuw kunstwerk dat je kunt bekijken. Vanaf het dakterras aan de voorzijde is er een schitterend uitzicht over de wereldstad Rotterdam, maar ook aan de achterzijde kijk je prachtig weg. Verder is de locatie zeer praktisch, alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk hierbij aan scholen, supermarkten, medische voorzieningen en ook sportvoorzieningen. Ook is het prachtige Arboretum Trompenburg op een paar honderd meter afstand te vinden. Binnen enkele minuten is de snelweg te bereiken. Ook met het OV is de binnenstad van Rotterdam binnen handbereik. Maak een afspraak en kom ook genieten van dit waanzinnige uitzicht over het 'Manhattan aan de Maas'.

De indeling van het complex en penthouse is als volgt:

Via een ruime en gesloten entree is het complex te betreden. Via de trap of met de lift is de 12e etage te bereiken. Hier bevindt zich het ruime penthouse. De binnenkomst is in de entree/hal. Direct aan de linkerzijde is de bijkeuken te vinden, deze is voorzien van veel opbergruimte en een dubbele aansluiting voor de wasmachine en droger. Aan de rechterzijde is de toiletruimte te vinden, welke voorzien is van een wandcloset en fonteintje. Via de glazen openslaande deuren is de doorgang naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er fantastisch uitzicht over de Maas. Ook is er de eerste doorgang te vinden naar het dakterras. Via de hal is de doorgang naar de keuken. De keuken is voorzien van een dubbele rechte opstelling, waarin diverse (inbouw)apparatuur te vinden is, zoals een inductie kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, spoelbak en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er een doorgang naar het dakterras aan de achterzijde. Er zijn 2 ruime slaapkamers aan de rechterzijde van het appartement. De kamer aan de achterzijde is voorzien van een doorgang naar het dakterras aan de achterzijde, verder beschikt deze kamer ook over een kleine badkamer waar een fonteintje en een douche te vinden zijn. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een grote badkamer, hierin is een ligbad, toilet, dubbele wastafel met wastafelmeubel en douche te vinden. Ook is er vanuit deze kamer doorgang naar het ruime terras aan de voorzijde. De beide terrassen hebben dagelijks veel zon, er zijn dus veel mogelijkheden om hier te genieten van een bakje koffie in de ochtend, of een goed glas wijn in de avond!

De woning is intern goed verzorgd en biedt veel mogelijkheden. Rondom is de woning voorzien van kunststof kozijnen met daarin dubbele beglazing. Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1991
- Gebruiksoppervlakte wonen: 107m2
- Inhoud: 325 m2
- Dakterrassen: 26 m2
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: stadsverwarming, vloerverwarming en airconditioning
- VvE bijdrage: € 311,42 per maand
- Energielabel: volgt
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 12
Inhoud: 325 m3
Woonoppervlakte: 107 m2
Bouwjaar: 1991
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 36 Foto's
Plattegrond