Verkocht
Oostmaaslaan 45E
in Rotterdam

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN. WANNEER U OP DE RESERVELIJST GENOTEERD WILT WORDEN KUNT U ONS UW GEGEVENS MAILEN.
Leuk en gunstig gelegen 3-kamer appartement op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex met lift in de gewilde wijk Kralingen. Intern is de woning licht, sfeervol en netjes afgewerkt met een inpandig balkon, gericht op het zuidwesten. Dit zorgt van vroeg in de middag tot laat in de avond voor een zonnig buiten! Op fietsafstand van de supermarkten en de winkels aan de Lusthofstraat, het centrum van Rotterdam en de Erasmus universiteit. Op loopafstand van horeca gelegenheden, de Trompenburgtuinen en park De oude Plantage. Ook wandelen of fietsen langs de Maas behoort tot de mogelijkheden. De tramhalte ligt om de hoek en toeritten naar uitvalswegen zijn eveneens op korte afstand gelegen.

- Complex met lift
- Zonnig en inpandig balkon op het zuidwesten
- Ruime vertrekken
- Verzorgde badkamer en toilet

Op de begane grond ligt de gesloten entree met bellentableau, de brievenbussen en toegang tot de lift en de bergingen.

Via de rustig gelegen galerij kom je bij de voordeur op de tweede verdieping aan. De indeling is als volgt:
- Hal met de meterkast en toegang tot alle vertrekken
- Slaapkamer 1, master bedroom, gelegen aan de galerijzijde. Ruim en licht vertrek.
- Slaapkamer 2, eveneens licht en gelegen aan de galerijzijde.
- Bijkeuken/berging met de aansluiting van de wasmachine en de opstelling van de MV-unit
- Woonkamer met open keuken en toegang tot het inpandige balkon. Royale Z-vormige living met grote raampartijen en veel lichtinval.
- Open keuken in basic uitvoering met een bar-element als afscheiding met de woonkamer en onder- en bovenkastjes. De los staande inductie kookplaat is eventueel ter overname beschikbaar.
- Badkamer, verzorgd en licht betegeld, voorzien van ligbad met douchehoek, designradiator en wastafelmeubel. Mechanische ventilatie aanwezig.
- Toilet met modern wandcloset en design fonteintje.
- Balkon, gelegen op het zuidwesten en inpandig gelegen voor een beschutte en zonnige buitenplaats.

De woning is sfeervol en verzorgd met een doorgelegde laminaatvloer en gestucte wanden. Het complex is rondom voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 169,88. Verwarming en warm water worden geregeld via stadsverwarming. Parkeren is mogelijk in de straat en op de aangrenzende pleinen met een parkeervergunning. Gratis parkeren door de weeks vanaf 18.00 uur en in de weekenden. De woning is gelegen op erfpachtgrond, looptijd t/m 19-03-2086, afgekocht t/m 19-03-2037.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1988
- Gebruiksoppervlakte wonen: 64m2
- Inhoud: 205m3
- Balkon 1.55 x 2.28/185m
- Berging: 2.05 x 1.36m
- Erfpacht afgekocht t/m 19-03-2037
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- VvE bijdrage: € 169,88 per maand
- EPA-label: D
- Extra clausules in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule
- Oplevering in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 205 m3
Woonoppervlakte: 64 m2
Bouwjaar: 1988
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 32 Foto's