Verkocht
Noordeinde 38
in Zwartewaal

Moderne tussenwoning aangeboden aan het Noordeinde 38 te Zwartewaal. De woning is in 2019 voorzien van een nieuwe keuken en is verder hoogwaardig afgewerkt. De woning is uiterst praktisch ingedeeld door een sfeervolle woonkamer met houtkachel en een lichte woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. De woning is voorzien van drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond. De tuin is voorzien van vlonders en beschikt over een fraaie overkapping.

De woning is gelegen in een authentiek straatje van Zwartewaal. Het is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zwartewaal en van de supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling
Begane grond:
De entreehal met trapopgang geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een houtenvloer en een houtkachel. In 2021 zijn de kozijnen aan de voorzijde van de woning, alsmede de voordeur vervangen voor kunststof. Aansluitend aan de woonkamer volgt de woonkeuken. Deze is voorzien van een moderne opstelling (2019) met diverse inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een vaste kast en verschaft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De aansluitende bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en hier is de toiletruimte met fonteintje te vinden.

Vanuit de keuken is er een portaaltje te bereiken, welke toegang verschaft tot de extra kamer op de begane grond. vanuit dit portaal is er eveneens toegang tot de trapkast en hier bevindt zich de geheel vernieuwde groepenkast. De kamer kan uitstekend dienst doen als kantoor, speelkamer of extra slaapkamer.

Eerste verdieping:
De overloop met vaste kast geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De kamers zijn netjes afgewerkt, gestuct en voorzien van spotjes. Aan de achterzijde is over de gehele breedte een kunststof dakkapel te vinden. waardoor de kamers mooi licht zijn. Aan de voorzijde is de moderne badkamer te vinden welke eveneens is voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een toilet, inloopdouche en een designradiator.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en grotendeels voorzien van vlonders. Hierdoor zijn de hoogteverschillen weggewerkt en is er achter in de tuin een lekkere zithoek gecreëerd. Verder is er een overkapping met bar te vinden, waar 's winters de Green Egg geplaatst kan worden. De tuin is achterom bereikbaar middels een achterpad. Aan de voorkant is een berging te vinden voor de fietsen en hier is tevens de opstelplaats voor de CV-ketel.


In de afgelopen jaren hebben er diverse herstelwerkzaamheden in de voor- en zijgevel plaatsgevonden. Zo is er een stuk opnieuw opgemetseld en is in 2018 de rollaag hersteld. In 2021 is de voorgevel chemisch gereinigd en opnieuw gevoegd.


Algemeen
Bouwjaar circa 1900.
Inhoud 391m³.
De kozijnen uitgevoerd in hout en kunststof en voorzien van HR++ glas en dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Remeha Tzerra Ace bouwjaar: 2019). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning en is in eigendom.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 140 m2
Inhoud: 391 m3
Woonoppervlakte: 106 m2
Bouwjaar: 1900
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 48 Foto's
Plattegrond
Video