Verkocht
Nobelstraat 15
in Brielle

Beleggingsobject in verhuurde staat met mogelijkheid tot gratis wonen in het appartement op basis van de huur van winkel en units!

Op een prachtige plek in de centrale winkelstraat binnen de vesting van Brielle ligt dit unieke woon/winkelpand met achterliggende kantoorunits. Het pand is zeer royaal en volledig verhuurd.
Op de begane grond is er een winkelruimte welke wordt verhuurd aan een kapper. Op de eerste verdieping bevindt zich een royaal appartement van circa 114m2 (eveneens verhuurd) met een eigen entree vanaf de zijkant van het pand. Verder zijn er ook nog een 4-tal verhuurde kantoorunits met gezamenlijke entree en pantry.

De woning en omgeving
Dit pand met verschillende mogelijkheden ligt op een supertoffe locatie in het centrum van Brielle. Een zeer interessante belegging vanwege de ligging en vele mogelijkheden.
Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud. De buitenzijde is recent geschilderd en het dak is eveneens recent vervangen.

Indeling appartement
Via de zijentree in het Nauwe Sloopje is het appartement bereikbaar. De indeling is als volgt: entree/hal met het toilet, toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer welke bestaat uit een douchecabine, toilet en een wastafel. Verder is er een technische ruimte met de opstelling van de ketel en is er toegang tot de woonkamer met keuken.
De nette keuken beschikt over inbouwapparatuur en heeft de aansluiting voor de wasmachine. De ruim opgezette woonkamer heeft een keurige afwerking en is voorzien van een open haard.
Het royale dakterras is vanuit 2 slaapkamers bereikbaar en heeft een goede zonligging.

Vanuit de Nobelstraat 15 is aan de voorzijde de winkelruimte op de begane grond bereikbaar. Een mooie open ruimte met goede etalage.

In het Nauwe Sloopje direct grenzend aan de Nobelstraat 15 liggen de 4 kantoorunits met een gezamenlijke pantry. Deze units zijn circa 16m2 per stuk en zijn eveneens verhuurd.

Neem voor meer informatie over de huurprijzen etc contact op met ons kantoor.

Algemeen
Bouwjaar 1800
Inhoud appartement 374m3.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 219 m2
Inhoud: 374 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
Bouwjaar: 1800
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 31 Foto's