Verkocht
Nieuwedijk 19
in Pernis Rotterdam

Deze unieke dubbele woning ligt op een zeer royaal perceel van maar liefst 445m² eigen grond! Er is een totale woonoppervlakte van 203m² en hierdoor ervaart u veel ruimte in en rondom de woning.

De woning en omgeving
Aan een rustige en breed opgezette straat ligt deze zeer verrassende woning. Vanwege het feit dat het voorheen 2 woningen waren leent het pand zich bijvoorbeeld ideaal voor een dubbele bewoning. In 2013 is de nieuwe keuken geplaatst. Verder is er een ruime aangebouwde serre waar u heerlijk onder kunt zitten.
U woont hier op loopafstand van de “Nieuwe Maas” waar u een schitterend uitzicht heeft en allerlei soorten boten langs ziet komen. De woning heeft een goede bereikbaarheid waarbij de ontsluiting richting bijvoorbeeld Rotterdam, Europoort en Vlaardingen erg goed is. In de directe omgeving van de woning vindt u onder andere de supermarkt, scholen, cafetaria en het openbaar vervoer.

Indeling
Nummer 19:
Begane grond: entree/hal met de meterkast. De woonkamer en-suite is afgewerkt met een plavuizenvloer welke is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden zijn afgewerkt met behang en de totale oppervlakte is ongeveer 47m².
De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en bestaat uit een gasfornuis met 2 ovens, afzuigkap en een koelkast. Ook is er toegang tot de nette badkamer welke bestaat uit een douche, toilet en een wastafel.
Er is een aangebouwde serre waaronder u heerlijk beschut kunt zitten. Deze serre is zowel vanuit de keuken als de woonkamer bereikbaar en biedt toegang tot de tuin.

1e verdieping: overloop met toegang tot de vertrekken. Alle kamers zijn afgewerkt met vinyl en behang.
De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste kast. De oppervlakte van de kamer is ongeveer 27m².
Slaapkamers 2 en 3 vindt u aan de voorzijde van de woning en de oppervlaktes van deze kamers zijn respectievelijk 10,5m² en 5,5m². Beide kamers beschikken over een dakkapel.
Vanuit de kleinste kamer is er een doorgang naar de slaapkamer van het voormalige nummer 18.

Nummer 18:
Begane grond: entree/hal met toegang tot de woonkamer van circa 20m². De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang. Er is een vaste kast met de opstelling van de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine. De voormalige keuken kunt u gebruiken als extra kamer en er is toegang tot de tuin.

1e verdieping: hier vindt u een ruime slaapkamer met zoals gezegd de doorgang naar nummer 19. De kamer is afgewerkt met vinyl. Er is een dakkapel geplaatst aan de voorzijde en aan de achterzijde vindt u het dakterras waar u optimaal van de zon kunt genieten. Ook is er een toilet aanwezig in de slaapkamer.Tuin
De woning ligt op een zeer royaal perceel met een hele diepe achtertuin. Zo is er maar liefst een oppervlakte van circa 276m². Hier kunt u de hele dag van zowel zon als schaduw genieten. Er is een ruime vrijstaande garage aanwezig met elektra. Ook is er een zolder in de garage welke u goed kunt gebruiken voor het opbergen van spullen. De garage is van beton en afgetimmerd met gewolmaniseerd hout.

Algemeen
Bouwjaar 1890
Inhoud 710m³.
445m² eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woningen wordt verwarmd middels een cv-combi (Merk: Nefit, Bouwjaar: 2011) met vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond bij nummer 19 en verder met radiatoren. Deze cv-combi is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 445 m2
Inhoud: 710 m3
Woonoppervlakte: 203 m2
Bouwjaar: 1890
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 48 Foto's
Plattegrond