Beschikbaar
Nieuwe Binnenweg 34B
in Rotterdam

Wat een geweldige locatie! Dit gave appartement met een groot dakterras bevindt zich op één van de beste plekjes van Rotterdam; de welkbekende Nieuwe Binnenweg!
- Gaaf en zonnig dakterras
- Perfecte locatie in het centrum
- Ruime woonkamer met leuke erker

De Nieuwe Binnenweg, bekend om de vele winkels, cafés restaurants en geweldige bakkers. Maar vergeet vooral de afstand niet naar de Koopgoot, Lijnbaan, Karel Doormanstraat en Oude Binnenweg. Dit alles is op loopafstand te vinden. Ook vind je openbaar vervoer op loopafstand, zo is het Centraal Station dichtbij en is metrostation Eendrachtsplein direct om de hoek te vinden. Uiteraard zijn ook alle welbekende stadsgemakken binnen handbereik. Denk maar aan meerdere supermarkten en medische voorzieningen in de directe omgeving. 's-Ochtends een bakje koffie met gebak, 's middags een heerlijke lunch of 's avonds een goed verzorgd diner, alles is op de Nieuwe Binnenweg te vinden. Maak snel een afspraak en ervaar wonen op een super locatie in de prachtige Maasstad!

De indeling is als volgt:
Via de straatzijde is de entree naar het pand. Via de trapopgang is dit leuke appartement op de eerste etage te bereiken. De entree is in de hal. Aan de linkerzijde is de royale en lichte woonkamer. Hier zijn vele opties voor een fijne living en een eethoek. Aan de voorzijde is een erker met zitgedeelte. De badkamer en toiletruimte zitten in het midden. De badkamer is voorzien van tegelwerk en als sanitaire voorzieningen een inloopdouche, en een wastafel met meubel. De toiletruimte is ook voorzien van tegelwerk en een wandcloset met fonteintje. Aan de achterzijde is de slaapkamer met extra kastruimte. De kamer is licht en royaal. Ook is het dakterras via de slaapkamer bereikbaar. De keuken is erg breed en kent een dubbele wandopstelling. Er is diverse (inbouw)apparatuur aanwezig zoals een gaskookplaat, oven, afzuigkap, (losse) koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en een wasmachine aansluiting. De deur in de keuken geeft ook toegang naar het dakterras.

Het dakterras is echt uniek in het stadscentrum, en maar liefst 28m2 groot! Dagelijks kan je hier tot in de late uurtjes genieten van een hapje en een drankje in de zon!

Rondom de woning is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. De huidige bijdrage voor een bewoners parkeervergunning is € 24,60 per kwartaal. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Verder is er in de woning mechanische ventilatie aanwezig. Bij het appartement zit ook nog een berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1978
- Gebruiksoppervlakte wonen: 63m2
- Inhoud: 205m3
- Berging: 6m2
- Gelegen op afgekochte erfpachtgrond: einddatum recht 30-06-2052 en afgekocht t/m 30-06-2052
- Dakterras van 28m2 gelegen op het zuidoosten
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- VvE bijdrage woning: € 125,24, exclusief stookkosten
- VvE bijdrage berging: € 14,48
- Voorschot stookkosten: € 250,- (per 1 februari 2023 is het bedrag verhoogd op verzoek van de VvE, hiervoor was het € 115,-).
- MVE-D voorwaarden van toepassing met daarin opgenomen een zelfbewoningsplicht en de onderhoudsgarantie vanuit woningcorporatie ten voordele van de bewoners. M.b.t. de zelfbewoningsplicht kan via Woonstad Rotterdam uitzondering gevraagd worden, bijvoorbeeld voor eerste graads bloed- of aanverwanten
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: voorkeur eerste kwartaal 2024

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

In diverse wijken is er sprake van een opkoopbescherming. De opkoopbescherming houdt in een verbod om, na het aankopen van een woning vanaf 1 januari 2022, deze te verhuren zonder vergunning, tenzij aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van de Gemeente Rotterdam (verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden).

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

+ Lees meer ›
325.000 k.k.
Woonlaag: 1
Inhoud: 205 m3
Woonoppervlakte: 63 m2
Bouwjaar: 1978
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 24 Foto's
Plattegrond