Verkocht
Nicolaas Pieckstraat 21
in Brielle

In de wijk Rugge ligt deze ruime drive-in woning. De woning is naar eigen inzicht af te werken. De woning beschikt over een ruime werk-/tuinkamer op de begane grond, een lichte woonkamer op de eerste verdieping en 4 slaapkamers. In 2021 is de cv-ketel vervangen, is de meterkast vernieuwd, is de gevel gezandstraald en is het beton gerestaureerd en opnieuw geschilderd.

Op loopafstand vindt u winkelcentrum “Ruggeplein”. Overige voorzieningen zoals het medisch centrum, openbaar vervoer, het historische centrum van Brielle met diverse restaurants en terrassen, zijn in de directe omgeving te vinden.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de ruime tuingerichte woon-/werkkamer met vaste kast. Zowel vanuit deze kamer als vanaf de voorzijde van de woning is de berging (voormalige garage) te bereiken.

1e verdieping: Hier vindt u een ruime lichte woonkamer met grote glazen pui met deur naar het balkon. Hier heeft u een fijn uitzicht over een groenstrook. Op deze verdieping vindt u tevens een ruimte welke ingericht kan worden als keuken, een slaapkamer en een toilet/badkamerruimte.

2e verdieping: Op deze etage zijn 3 slaapkamers, een toilet en een badkamerruimte aanwezig.
De hoofdslaapkamer is zeer ruim en geeft toegang tot het balkon. Tevens is hier de opstelplaats van de CV-ketel en een groepenkast geplaatst.

Tuin
De achtertuin heeft een afmeting van ca. 8.34m diep en ca. 5.24m breed. De tuin is gelegen op het zuidwesten, dus hier geniet u de gehele dag van zon.

Algemeen
Bouwjaar 1969
Inhoud 549 m³.
De kozijnen uitgevoerd in hout en aluminium en gedeeltelijk voorzien van dubbelglas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk Remeha, bouwjaar: 2021). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 127 m2
Inhoud: 549 m3
Woonoppervlakte: 163 m2
Bouwjaar: 1969
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 45 Foto's
Plattegrond
Video