Verkocht
Murraystraat 1
in Pernis Rotterdam

In Pernis mogen wij u deze karakteristieke hoekwoning aanbieden! De woning aan de Murraystraat 1 is in 2015 door de eigenaar grotendeels gerenoveerd. Zo is er o.a. een nieuwe keuken geplaatst en is de woning voorzien van een moderne badkamer. Het perceel heeft een royaal oppervlak van 173 m2 eigen grond en de woning is voorzien van ruime achtertuin. Achter de woning loopt een pad waarover recht van overpad verleend dient te worden aan de buren.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Pernis en de supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 16m² en is modern afgewerkt met een laminaatvloer. Daarnaast beschikt de woonkamer over een schouw met een rookkanaal en onder de trap is er een vaste bergkast te vinden. Aansluitend volgt de open keuken met een oppervlakte heeft van 10 m2. De keuken is voorzien van een plavuizenvloer en een moderne opstelling. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken/wasruimte en de badkamer te bereiken. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset, ligbad met douche-opstelling en een wastafelmeubel. De wasruimte/bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en geeft middels de achterdeur toegang tot de tuin.

1e verdieping: De verdieping is momenteel 1 open ruimte welke in gebruik is als slaapkamer. Door het plaatsen van een wandje kunnen hier gemakkelijk 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een dakkapel te plaatsen, waardoor het woonoppervlak aanzienlijk vergroot wordt. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en het dakbeschot is sfeervol in het zicht gelaten. In de hoek van deze ruimte hangt de CV-ketel en door de hoge nok is het eventueel ook mogelijk om een vliering te realiseren.

Tuin
Achter de woning is de tuin gelegen op het noorden. De tuin is momenteel geheel bestraat en u kunt hier heerlijk genieten van de buitenlucht. De tuin heeft een royaal oppervlak van 101 m² en de woning is achterom bereikbaar. Direct achter de woning langs loopt een pad waarover recht van overpad verleent dient te worden ten behoeve van de buren.

Algemeen
Bouwjaar 1916
Inhoud 276 m3
Grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (Atag Huur € 36,80 per maand). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 173 m2
Inhoud: 276 m3
Woonoppervlakte: 72 m2
Bouwjaar: 1916
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 36 Foto's
Plattegrond
Video