Verkocht
Moleneind 29
in Hekelingen

Op een prachtige locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap vindt u deze ruime woning met een Gebruiksoppervlakte Wonen van 157m2. De woning ligt op een perceel van 1.229m2 eigen grond en biedt u vele mogelijkheden door de ruime woonoppervlakte en de royale aangebouwde garage van maar liefst 164m2 (!) met 3 deuren.

De woning is gelegen in het landelijke dorp Hekelingen. Op loopafstand vindt u de voorzieningen, zoals winkels, scholen en het openbaar vervoer. Verder woont u hier vlakbij het Spui, waar u mooie wandel- en fietsroutes heeft.

Indeling

Begane grond
De woning is te bereiken via de ruime oprit. Hier valt gelijk de grote voortuin op en de 3 garagedeuren.
U betreedt de woning via de hal. Deze hal geeft u toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de vele ramen en heeft van alle kanten een fijn uitzicht op de tuin. De vloer is hier afgewerkt met parket en de kamer heeft een oppervlakte van circa 40m2. Er is een schuifpui over de halve zijwand die opent naar het zijterras. Het zijterras van circa 10m2 met aangrenzende tuin ligt op het zuidwesten.
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de ruime eetkamer. Samen hebben deze een oppervlakte van circa 28m2. Via de eetkamer kunt u de berging en garage bereiken.
Op de begane grond is tevens een slaapkamer van circa 13m2 met badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

1e verdieping
Op deze verdieping vindt u nog eens 2 slaapkamers en een grote overloop. Achter de knieschotten is veel bergruimte. Beide slaapkamers hebben een dakkapel.

Garage/berging
Aan de woning grenst een enorme berging/garage. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 164m2 en is voor vele doeleinden geschikt. Deze ruimte is zowel vanuit de woning als vanuit de tuin bereikbaar, zowel middels een loopdeur als via 3 grote garagedeuren. Vanuit de berging is een hal aan de achterzijde bereikbaar met een extra toilet.

Tuin
De woning beschikt over een royale tuin welke met name aan de voorzijde ligt. Dit is ook de zonnige zijde vanwege de situering op het zuiden. Hier is zowel veel groen als veel parkeerruimte te vinden. Ook aan de achterzijde is de woning omgeven door groen en aan 3 zijden is het perceel afgescheiden door een sloot. Een klein deel van het perceel (circa 50m2) is aan de buren van nummer 27 verkocht. Dit deel zal nog van de totale perceeloppervlakte in mindering gebracht moeten worden.

Algemeen
Bouwjaar 1988
Inhoud 1.279m³.
1.229m² eigen grond.
De kozijnen zijn rondom uitgevoerd in hout en alleen op de benedenverdieping voorzien van dubbelglas.
De woning wordt verwarmd middels cv-combiketel met radiatoren. Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 1229 m2
Inhoud: 1279 m3
Woonoppervlakte: 157 m2
Bouwjaar: 1988
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's
Plattegrond
Video