Verkocht
Merwedestraat 9
in Spijkenisse

In gewilde woonwijk ligt deze tussenwoning welke beschikt over een ruime en aangenaam lichte woonkamer. Verder beschikt de woning over een inpandige berging en een ruime voor- en achtertuin.

De woning en omgeving
Deze woning heeft een rustige ligging en vanwege de ruime voortuin grenst u niet direct aan de straat. In de voortuin is ruimte om lekker beschut te zitten of de auto te parkeren. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en de ruime open zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. De ruime achtertuin ligt op het zonnige westen waardoor u optimaal van de zon kunt genieten. De woning heeft een goede bereikbaarheid en is te vinden in de woonwijk Schenkel. Op korte afstand van de woning vindt u supermarkten, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: entree/hal met de meterkast, toegang tot de inpandige berging en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal nemen we u mee naar de woonkamer. De ruime woonkamer van circa 24m² is afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime open keuken welke aan de voorzijde van de woning ligt.

1e verdieping: overloop met toegang tot de vertrekken. De hoofdslaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. Deze ruime slaapkamer van circa 12m² is afgewerkt met vinyl en de wanden zijn voorzien van behang. Aan de voorzijde van de woning vindt u de 2e slaapkamer. Deze slaapkamer van circa 10m² is tevens afgewerkt met vinyl en behang. Slaapkamer 3 vindt u aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer van circa 5,5m² is afgewerkt met een vinylvloer en de wanden zijn voorzien van behang. Vanuit de overloop is er tevens toegang tot de badkamer. De badkamer van circa 4m² is voorzien van een wastafel en een douche.

2e verdieping: via de vaste trap komt u op de open zolder. Deze ruime zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. De zolder is voorzien van een dakraam en knieschotten.


Tuin
De tuinen zijn verzorgd aangelegd. De achtertuin ligt op het westen en hierdoor kunt u optimaal van de middag- en avondzon genieten. De tuin is bereikbaar middels een achterom. De ruime voortuin biedt de ruimte op eigen grond te parkeren.

Algemeen
Bouwjaar 1988
Inhoud 367m³
170m² eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel (merk: Intergas) met radiatoren. Deze cv-ketel is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 170 m2
Inhoud: 368 m3
Woonoppervlakte: 82 m2
Bouwjaar: 1988
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 34 Foto's
Plattegrond