Beschikbaar
Marie van Zeggelenstraat 10
in Spijkenisse

Moderne tussenwoning aangeboden in Maaswijk! De woning is in 2020/2021 geheel gemoderniseerd en afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. Door de uiterst praktische indeling is deze woning geschikt voor alle doelgroepen. Het is namelijk mogelijk om op de begane grond een slaapkamer te realiseren en een moderne badkamer is er reeds. Daarnaast beschikt deze woning over drie slaapkamers op de eerste verdieping, een splinternieuwe keuken en een verzorgde tuin.

Marie van Zeggelenstraat 10 is gelegen in een rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Spijkenisse en op loopafstand van een supermarkt.

Indeling
Begane grond:
De entreehal met meterkast geeft toegang tot de woonkamer, welke is gelegen aan de voorkant van de woning. Momenteel is de vloer voorzien van vloerbedekking en daaronder is een plavuizenvloer met vloerverwarming te vinden.
Aansluitend aan de woonkamer is de keuken te vinden. De keuken is in 2021 geplaatst en voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur. Daarnaast is de keuken voorzien inbouwspots en van hieruit is de trapkast bereikbaar.

Vanuit de keuken is er een portaaltje bereikbaar welke toegang geeft tot de eerste verdieping en tot de geheel vernieuwde toiletruimte met een fonteintje. Vervolgens is de moderne badkamer bereikbaar, welke is voorzien van een inloopdouche, een douchewand met ledverlichting, een designradiator en een wastafel. Tot slot vinden we op de begane grond een mooie ruimte welke momenteel dienst doet als woonkamer, maar ook heel goed gebruikt kan worden als slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een TV-wand met ingebouwde elektrische haard, een elektrisch bedienbaar rolluik en de achterdeur welke toegang verschaft tot de tuin.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap is de overloop met bergkast op de eerste verdieping bereikbaar. De overloop verschaft toegang tot drie slaapkamers, welke zijn voorzien van vloerbedekking en rolluiken. Daarnaast is er op deze verdieping de wasruimte te vinden met uiteraard de witgoedaansluitingen, de CV-opstelling en de mechanische ventilatie-unit.
Het is mogelijk om de verdieping 25 m2 groter te maken door een dakopbouw te plaatsen op het platte dak.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuidoosten en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achter in de tuin is een houten berging te vinden, die is voorzien van elektra. De tuin is achterom bereikbaar middels een achterpad.

Algemeen
Bouwjaar 1998
Inhoud m³ 360.
De kozijnen uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Remeha bouwjaar:2019). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
385.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 124 m2
Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 104 m2
Bouwjaar: 1998
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 58 Foto's
Plattegrond
Video