Verkocht
Lambertusstraat 161A01
in Rotterdam

Starters: opgelet! In hartje Kralingen ligt aan de Lambertusstraat een praktisch ingedeeld appartement op de 1e verdieping van een fraai en goed onderhouden herenhuis uit het begin van de vorige eeuw! De ligging is super centraal met alle voorzieningen op loopafstand en ruime parkeergelegenheid in de straat. Per fiets ben je snel in het centrum (10 min), de Erasmus Universiteit (5 min) of aan de Kralingse plas (5 min) en toeritten naar uitvalswegen zijn goed aan te rijden. Dit leuke appartement heeft een lichte woonkamer, open keuken en een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en een heerlijk balkon op het westen. Kom even binnen kijken!

Aan de staatzijde is de entree. Via de gedeelde opgang is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. De indeling is als volgt:
Je komt binnen in de woonkamer. Deze is L-vormig en heeft aan de voorzijde twee royale ramen met aan de bovenzijde een roedeverdeling. Hierdoor krijg je veel lichtinval en een gezellig uitzicht over de straat. Er is een vaste kast aanwezig en de radiatorombouw biedt extra zitplaatsen in het kozijn. Het plafond is hoog (2.86!) en nog voorzien van de originele lijsten. De wanden zijn strak gestuct. De open keuken heeft een rechte wandopstelling met inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De vaatwasser en de vriezer zijn los staande apparatuur en deze blijven beiden achter. Diverse boven- en onderkastjes bieden voldoende bergruimte. De royale kastenwand met het bureau tegenover de keuken blijft eveneens in de woning achter. Twee schuifdeuren geven toegang tot de slaapkamer. Deze ligt aan de achterzijde, heeft twee deuren naar het balkon en een riante afmeting van 3.19 x 4.42. Een vaste kast is voorzien van de opstelling van de C.V.-combiketel en een kleine inbouwkast met legplanken biedt extra bergruimte. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Hier vindt je een ruime douchecabine met rainshower, een breed wasmeubel met berglades en een design spiegel, een wandcloset en de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is in 2010 geheel vernieuwd en de mechanische ventilatie is aangesloten op het lichtnet. Het balkon is gelegen op het westen en bied je dagelijks vanaf ca. 14.00 een zonnige zitplaats.

De woning is geheel voorzien van een massief houten vloer en houten kozijnen met enkele beglazing. Diverse originele elementen zijn nog in de woning aanwezig. De keuken is vervangen omstreeks 2008 en de badkamer en de C.V.-combiketel zijn vernieuwd in 2010. De VvE heeft een bijdrage van € 50,- per maand. De eigenaar heeft een alternatieve plattegrond ontworpen waarop diverse opties voor het opnieuw indelen van het appartement ingetekend zijn voor bewoning door bijvoorbeeld 2 studenten. De plattegrond met de rode cirkels is de alternatieve plattegrond. Dit is niet de bestaande indeling.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1911
Gebruiksoppervlakte wonen: 50m2 (incl. de algemene overloop/hal)
Inhoud: 172m3
Volledig eigendom
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Intergas Kompakte HRE, bouwjaar: 2010
VvE bijdrage: € 50,- per maand
EPA-label: E
Extra clausule in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
Oplevering: ca. eind augustus 2020

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 172 m3
Woonoppervlakte: 50 m2
Bouwjaar: 1911
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 34 Foto's