Verkocht
Koningsdreef 10
in Oud-Beijerland

LET OP: dit appartement kan nog grotendeels Vrij Op Naam worden verkocht!

Bouw uw eigen paleisje op de 'Koningshof'!
Indien u er niet voor terugschrikt maar juist het specifieke voordeel ziet om uw woonwensen tot in de details te kunnen realiseren dat is dit appartement mogelijk uniek voor u. Bijvoorbeeld houten kozijnen met stompe deuren ipv opdek. U ziet zulks wél al in de hoger geprijsde penthouses van dit project. Maak van uw appartement een topappartement. Een gesprek over de mogelijkheden is een idee! Huysvisie helpt u graag om bijvoorbeeld de deuren van Simon Maree uit Berkel en Rodenrijs te laten plaatsen. Een voorbeeld offerte ligt ter inzage. Keukenplan, douche en toilet zijn tot in detail uit te werken met bijvoorbeeld Ben Edel uit Oud-Beijerland. Ben maakt residentiële situaties. Kortom u kunt vergaand uw eigen paleis realiseren op Koningsdreef 10. Een 10 met een griffel maken, brengt u op dreef!

Dit schitterende nieuwbouwproject gaat u vinden op het geschiedenisrijke KONI-terrein vlakbij het centrum. Verder vindt u in de directe omgeving veel groen met het Laningpark. Er komt een fraaie binnentuin als het hart van het KONIngshof en de appartementen worden geheel gasloos en energieneutraal gebouwd. Kortom een fantastisch appartement op een unieke locatie!

Het luxe appartement heeft bouwnummer 35 en bevindt zich in gebouw D op de eerste verdieping. Het is een hoekappartement met een balkon op het zuidwesten.

Het leuke bij dit appartement is dat het casco wordt opgeleverd waardoor u de woning geheel naar eigen smaak kunt afwerken.

Bij dit appartement hoort 1 van de grotere hoekbergingen.
Op het terrein achter het monumentale pand verrijzen 38 appartementen en 6 luxe penthouses die uitkijken op de prachtig ontworpen binnentuin. Alle appartementen hebben verschillende afmetingen, tussen ca. 80 m² en 143 m². Ze zijn allemaal voorzien van royale balkons waarop u prima een loungeset kwijt kunt.

De woning worden uitstekend geïsoleerd en gasloos opgeleverd. Hierdoor gaat u heel veel comfort ervaren.
De terrassen van de appartementen op de begane grond zijn bovendien door een haag netjes afgesloten van de binnentuin. Zo wordt de privacy gewaarborgd.

Kenmerken
Het appartement heeft een bruto oppervlakte van ongeveer 80m2.
Er is een zonnig en ruim balkon!

PLUSPUNTEN
Groen & gasloos wonen
Duurzame en energiezuinige woning
Prachtige gezamenlijke binnentuin
Fantastische nabij het gezellige centrum van Oud-Beijerland

PLANNING
De oplevering wordt geschat op het vierde kwartaal van 2020.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 250 m3
Woonoppervlakte: 68 m2
Bouwjaar: 2020
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 7 Foto's
Plattegrond